Skocz do zawartości

Pogoda rolnicza 2025 i inne luźne wątki

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
  8 godzin temu, pedro2 napisał(a):

Radek Ty w zabawkach masz rozeznanie, jaką hulajnogę elektryczną kupić? Chrześniak zażyczył na komunię. Tak do 3 tys 

Rozwiń  

xiaomi szukaj 😛 ja ze 3 lata temu to kupiłem fiat 500 ale tylko dlatego że była różowa 

8 godzin temu, 12Pafnucy napisał(a):

Radek, czerwony bierz...

Czerwone szybsze...

Rozwiń  

ten niebieski był jeszcze w miarę 😛

Opublikowano (edytowane)

Radek Ty w zabawkach masz rozeznanie, jaką hulajnogę elektryczną kupić? Chrześniak zażyczył na komunię. Tak do 3 tys 

Rozwiń  

POLECAM x-RIDER, 2500ZŁ MOC I JAKOSĆ BARDZO DOBRA. Porównaj parametry z inymi w tej cenie czyli moc silnika i jakoś  ogniwa. są filmy na yutube

Kupiłem w Media expert.

Edytowane przez GRZES1545
  • Like 1
Opublikowano

Rysiek ojciec coś w pile odwalił z szarpakiem, obmyka nie idzie zapalić, są na internetach jakieś po 30-45zł podróby. Warto to brać czy zamawiać oryginał? Stihl 

Rozwiń  

A szlila ile? 

Jak drożej niż 3 x to zamiennik 

Tera to wszystko lipa

A może tylko sprężyna tam zeskoczyła

Opublikowano (edytowane)
  8 godzin temu, radekz200 napisał(a):

no kurła hipokryzja level hard 😂 naśmiewa się a w końcu sam na takich jeździł 😂

Rozwiń  

Na 2T jeździłem, mieli też 4T to dwusow zostawiał ich mocno w tyle. A kibelek to w slangu każdy skuter, i ten 50cm3 i ten 500cm3 ;)

Trzeba było brać jakieś 125cm3, na kat B można jeździć i z dorosłym chłopem sobie poradzi, na jakąś drogę krajową też nie strach wyjechać , bo dasz radę utrzymać przepisowe tempo zamiast wlec się poboczem.

Edytowane przez Tomasz0611

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez superfarmer02
      Kontynuacja
      https://www.agrofoto.pl/forum/topic/301685-znalezione-na-allegro-olx-i-nie-tylko-2024/
    • Przez lonixiw863
      Cześć wszystkim,

2 lata temu kupiłem działkę budowlaną dość blisko Wrocławia, w wiosce z  ok 3000-4000 mieszkańców) i jakiś czas temu dowiedziałem się, że 800m od działki na wschód jest. ferma indyków. Mimo researchu nie dostałem żadnej informacji o tym bycie i na grupach również cisza jeśli chodzi o zapachy. Między działką, a fermą dzieli nas jeszcze las i zawsze myślałem, że to po prostu jakaś firma (w google ktoś notorycznie usuwa info o tym).

Czasami jak tam jestem to w tak jakby przed deszczem czasem czuć te indyki i pytanie do Was - czy takiej odległości powinno być czuć indyki? Budowa jeszcze nie rozpoczęta i mam małe obawy, a z kim bym nie gadał to jeden nie czuje, drugi czasem, trzeci latem, czwarty tylko jesienią.. Obok szkoła, mają budować przedszkole jeszcze bliżej niż moja działka.

Jak to wygląda z perspektywy rolnika? Robicie co się da aby nie śmierdziało? Z praktyki wiecie czy rekuperacja będzie mi wsysać ten zapach do chaty?

Pozdrawiam i z góry dziękuję za opinie!

• Przez Rafał2222
      Witam. Co jak urząd wpisał złą masę własną i masę maksymalną pojazdu. Jak coś takiego poprawić. Czy na przeglądzie mogą zrobić korektę i określić masę własną. Czy będzie z tyn problem.
    • Przez thor1984
      Jakiej nawigacji samochodowej używacie? Ja jeżdżę na google maps ale to jakaś porażka. Owszem doprowadzi do celu ale czasem tak przeczołga że masakra np. ostatnio jadąc  do Gdańska (trasę znam bo parę razy już jechałem) ustawiłem nawigację dla ciekawości to  tak mnie prowadziła po Warszawie że szok. Z głównej w boczne uliczki, jakieś osiedla tylko po to żeby za ileś set metrów znowu doprowadzić mnie do głównej trasy.  Próbowałem już różnych ustawień i to samo. Myślałem nad jakimiś płatnymi nawigacjami na androida typu automapa czy tomtom ale czy będzie lepiej? Podzielcie się swoimi opiniami. 
    • Przez motofaza
      witam potrzebuje instrukcje do ladowarki merlo 34.7 top turbofarmer. moze byc w innych jezykach.ew schemat elektryczny
  • Dodaj nową pozycję...
v