Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2025

jahooo

Rekomendowane odpowiedzi

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Jasne są czyścić jak łza 🤫

Nie tylko pisiory mówią o Jurku. Znajomi też są podzieleni w tej kwestii. Ale ty widzę ty ślepo zapatrzony 

Nie dało się przez 8 lat rządów nic udowodnić więc po co powtarzać ta samą bajkę

Ludzie wierzący w pis są zwyczajnie głupi i można im wszystko wmówić

9 minut temu, Roman176 napisał(a):

masz racje z ciekawości sprawdziłem ... jakieś monitory pulsometry itp na odział pediatryczny Wodzisławiu śląskim 

tylko senk w tym ze nie ma tam takiego oddziału 

https://www.wosp.org.pl/medycyna/sprzet/przekazany-sprzet

5 min mi to zajęło. Głupszy niż ustawa przewiduje.

https://www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://zoz.wodzislaw.pl/_old/dla-pacjenta/oddzialy/&ved=2ahUKEwjt-a_7yOuKAxXIAhAIHXBMNOMQFnoECBQQAw&usg=AOvVaw2FMLk4rPUqQtI8u3fnZYZg

12 minut temu, racyl napisał(a):

Tych dziennikarzy powinno się pozbawić prawa wykonywania zawodu z orzeczonym zakazem .

żadnemu dziennikarzowi nie będziesz zakazywał niczego co prawa nie narusza tak jak żadnemu racylowi nikt może zakazywać sraniem prymitywną propagandą po dowolnych forach jeśli ta propaganda mieści się w prawie a właścicielom forów to nie przeszkadza

swoim postulatem posunąłeś się za daleko i poczytajmy to za pomyłkę a nie mimowolne ujawnienie zamordystycznej natury

z resztą
jaki sens miała by ta prymitywna propganda jeśli by nie było przeciw komu jej ... tworzyć bo może i prymitywna to czasem bywa całkiem całkiem dowcipna ;)

Edytowane przez dysydent

7 minut temu, jacek1296 napisał(a):

gdzie tam jest Wodzisław pediatria ?  a w rydach jest zamknięty 3 lata 

Edytowane przez Roman176

Teraz, dysydent napisał(a):

żadnemu dziennikarzowi nie będziesz zakazywał niczego co prawa nie narusza tak jak żadnemu racylowi nikt może zakazywać sraniem prymitywną propagandą po dowolnych forach jeśli ta propaganda mieści się w prawie a właścicielom forów to nie przeszkadza

swoim postulatem posunąłeś się za daleko i poczytajmy to za pomyłkę a nie mimowolne ujawnienie zamordystycznej natury

Błysnąłeś 🤣

Po tzw pracy tych dziennikarzy giną ludzie, świry dzwonią do ludzi i im grożą a ty porównuje drobnego użytkownika co wstawia memy do dziennikarza medium o kilkakratnie większym zasięgu 😄

😄

11 minut temu, jacek1296 napisał(a):

Jeżeli nie są, to dlaczego pisiory przez 8lat  nic nie znaleźli? Nie rób z siebie idioty większego niż jesteś.

Może tak szukali? Nie obrażaj mnie bucu. To jest moje zdanie i nic ci do tego.

10 minut temu, Tomasz0611 napisał(a):

xDxDxD Czyli zwykłe plucie i szczucie jak u Sakiewicza i Kurskiego ...

Tomek my się możemy dochodzić klucic jak frajerzy. Ale to oni robią kasę w milionach.

10 minut temu, racyl napisał(a):

Nie dało się przez 8 lat rządów nic udowodnić więc po co powtarzać ta samą bajkę

Ludzie wierzący w pis są zwyczajnie głupi i można im wszystko wmówić

Racyl do ciebie to nie mam słów, za całokształt nawet woda święcona nie pomoże. 

Teraz, racyl napisał(a):

Błysnąłeś 🤣

Po tzw pracy tych dziennikarzy giną ludzie, świry dzwonią do ludzi i im grożą a ty porównuje drobnego użytkownika co wstawia memy do dziennikarza medium o kilkakratnie większym zasięgu 😄

tak było za rządów pis

https://www.facebook.com/watch/?v=501311498540167

wiec wiesz nie wywieszaj jednych 

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Tomek my się możemy dochodzić klucic jak frajerzy. Ale to oni robią kasę w milionach.

Robi coś niezgodnego z prawem, niezgodnego z statutem fundacji/zbiórki czy tam jeszcze jakie są dokumenty ?? Jak tak i o tym wiesz to złóż donos do płokułatuły a jak nie wiesz nic na ten temat to przestań pluć jak szczujnia Sakiewicza ... 8 lat szczucia i plucia, i zero spraw nawet w prokuraturze ...

Edytowane przez Tomasz0611
  • Like 1

1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Racyl do ciebie to nie mam słów, za całokształt nawet woda święcona nie pomoże. 

Na tąką tępotę umysłową jak Ty to brak słów

Widocznie takie pisiory są im potrzebne bo inaczej nie odróżliby białego od czarnego

1 minutę temu, dysydent napisał(a):

tak

i jak pomyślisz głębiej to sam sobie wytłumaczysz dlaczego

Nawet się nie kompromituj bardziej bo to już jest śmieszne.

1 minutę temu, Tomasz0611 napisał(a):

Robi coś niezgodnego z prawem, niezgodnego z statutem fundacji/zbiórki czy tam jeszcze jakie są dokumenty ?? Jak tak i o tym wiesz to złóż donos do płokułatuły a jak nie wiesz nic na ten temat to przestań pluć jak szczujnia Sakiewicza ...

Czytałeś wszystkie moje posty?

3 godziny temu, Wpaw napisał(a):

A z PiS ktoś siedzi? 

Niech ludzie dają, niech zbiera, zawsze coś dobrego zrobi dla dzieci. Ja nie mam sumienia mu tego zabraniać zawsze komuś pomoże.... Najprędzej Trzaskowskiemu wygrać wybory🫣

Czy ja tak bardzo pluje? 

3 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Czytałeś wszystkie moje posty?

WOŚP z zbiórek przeznacza około 8% na koszty administracyjne. Caritas z zbiórek pobiera około 15%, ale to Owsiak złodziej ... Zbiera to zbiera, jak ktoś ma dowody że przy tym kradnie to wystarczy to zgłosić ...

Edytowane przez Tomasz0611

1 minutę temu, racyl napisał(a):

Na tąką tępotę umysłową jak Ty to brak słów

Widocznie takie pisiory są im potrzebne bo inaczej nie odróżliby białego od czarnego

Sam jesteś farbowany pisior. Zapomniał już. 

Następny mundry, jak ktoś ma inne zdanie.

5 godzin temu, hubertuss napisał(a):

Rząd najpierw ustalił i wiedział, ze Netaniahu nie przyjedzie wydali tę uchwałę i załatwili sprawę w białych rękawiczkach. Z jednej strony Tusk uniknął zgrzytu z Żydami z drugiej strony nie naraził relacji z wielkim przyjacielem Żydów waszym Idolem Trumpem. Tak się robi dyplomacje dyplomatołku.  Dudeł się o tym dowiedział i w ostatniej chwili popełnił swój żałosny list. Gdzie służby już wiedziały, że Netaniahu nie przyjedzie a jedynie jakaś minister z jego rządu.

Żałosny to jesteś ty i twoje żałosne insynuacje i domniemania z którymi sam potem dyskutujesz. Napisałem ci co i jak nie zrozumiałeś trudno. Myśl dalej, że konfa będzie odbierać wyborców centrum i pewnie jeszcze lewicy. W końcu uparłeś się by tu niezłomnie pokazywać, że wiedzy ci brak i to robisz.

Ten ostatni raz bo już mi się nie chce marnowac na ślepca czasu. Okazałeś się karłem intelektualnym, a twoja wypowiedz co do blamażu polskiej polityki zagranicznej to potwierdza, co do partyjniactwa się nie wypowiem bo nawet nie pojąłeś o jakich trendach i rzeczach piszę, więc w pustke....

Decyzją w sprawie jahu natana i innych ludobójców  z izraela to rządzący przebili pisiorów, ty nic nie rozumiesz bo tylko propagandę  rządową . oglądasz. Odbudowa pozycji międzynarodowej poszła się jebać. dodatkowo widzimy jak traktuje klika rządząca praworządnośc, uchwała rady ministrów unieważnia decyzje międzynarodowego trybunału karnego. A my to nie USA i jesteśmy sygnatariuszem traktatów rzymskich.  MSZ pod przywództwem moim zdaniem agenta brytyjsko-żydowskiego potępiło działania Mongoli w sprawie Putina, a sami odpier**lili jeszcze gorszą manianę, bo my nie mamy izraela za ścianą jak mongolia rosję. Na dodatek jeszcze herr Tusk ma czelnośc w swojej wypowiedzi podkreślać dążenia polski do poszanowania wyroków prawa miedzynarodowego jednocześnie je łamiąc. A kij, chamsko, bo chyba inaczej nie dotrze. Zbliżasz się intelektem i zrozumieniem, a przede wszystkim partyjnym postrzeganiem świata do poziomu pantofelka czy ameby, gdybyś poczytał/posłuchał jakichkolwiek zagranicznych mediów to byś nie walił farmazonów o załatwianiu spraw w białych rękawiczkach i żałosności Dudusia. Owszem duduś był żalosny i tepy jak zwykle, natomiast Tusk, Sikorski i Bodnar okazali się skończonymi idiotami w tej sprawie.

2 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Sam jesteś farbowany pisior. Zapomniał już. 

Następny mundry, jak ktoś ma inne zdanie.

Ja nie ukrywam na kogo głosowałem.

Tu nie ma mundrych, tu trzeba się logicznie zastanowić nad wośp.

Był super prokurator ziobro, super koordynator wszystkich służb kamiński itp, .

1 minutę temu, Wpaw napisał(a):

Mówiłem o całokształcie kretynie nie umiesz czytać ze zrozumieniem? 

Jakbyś skończył więcej klas to zrozumiałbyś jak pis kit takim jak Ty wciska .

Nie chciało się uczyć to jesteś tak podatny jak te dziadki na emeryturze co słuchają codziennie tego sakiewiczowskiego jadu