Skocz do zawartości

Polityka okiem rolnika 2025

jahooo

Rekomendowane odpowiedzi

jahooo napisał:

3 minuty temu, dysydent napisał(a): a co to jest te czipy Nvidii? "tego samego typu" technologia co w każdym radzi z generowaniem czy ogólni eprzetwarzaniem grafiki, natomiast nie jest inteligentna, wkażdym razie nie bardziej, niż gry z botami, w dodatku uczy się na błędach, czyli powtarza wszelkie błędy znalezione na stronach chcesz się przekonac, zlec w ChatGPT wykonanie schematu i kodu np do jakiejś płytki z GPS i wyświetlaczem, na 100% bez ręcznych poprawek to nie ruszy, bo na forum zazwyczaj poprawny kod jest gdzies tam na którejś z kolei stronie i AI niepotrafi tego poprawnie przeanalizować

Zaraz będzie potrafić. Właśnie ją uczą rozbijania gówna na atomy czyli poszukiwania najefektywniejszego rozwiązania z wielu i powtarzania analizy.

nie napisał:

kiedy nie będziesz miał rynku zbytu na swój popęd seksualny, to twój rynek (zaspokojenia tych) potrzeb słabo widzę  nie wspominając o rozwoju  

Aaaa wiesz że jesteś w du..e za murzynami z tym stwierdzeniem? Teraz to rynki się kreuje. Idąc dalej za Twym konikiem - popęd seksualny można przekierować z "Twojego" czyli indywidualnego na akurat taki jaki jest do opylenia... Nie rozśmieszaj mnie zatem z tymi potrzebami. To twoje niezrozumienie rynku a pośrednio społeczeństwa jest... charakterystyczne.

24 minuty temu, Roman176 napisał(a):

tvn ci wszystko wytłumaczył |? 

zebym jeszcze ogladal.wole 1 z 10 .

24 minuty temu, Wpaw napisał(a):

Tusk?

Ja myślałem że o stanowisku decydują kompetencje a nie partia

Jakoś mi umknęło 

przespales ostanie 30 lat ??

14 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

Jest drugim dzieckiem aktywistki katolickiej Teresy Kapeli 

9 minut temu, Rolnik1973 napisał(a):

on nawet na rowerze pewnie nie umie jezdzic 🤣

jahooo napisał:

dla mnie to nie jest dowcip, u mnie w firmie na siłę próbuje się dla kupionej za ciężkie pieniądze AI znaleźć sensowne zasosowanie i co chwila to d.... a coraz więcej ludzi musi po niej błędy poprawiać

To nie mogliście się przed zakupem czatem pobawić?

• Haha 1

5 minut temu, jacus napisał(a):

on nawet na rowerze pewnie nie umie jezdzic 🤣

no przez tyle lat życia to pewnie doszedł do tego że pod siodełkiem na sztycy ramie jest taka śruba i siodełko da się obniżyć

film jaki był w telewizorni czy mecz że dopiero po dwudziestej drugiej jako taki ruch się tu zrobił?

Edytowane przez dysydent

https://motoryzacja.interia.pl/wiadomosci/news-elektryki-bardziej-ekologiczne-od-diesla-wbrew-pozorom-nie-d,nId,20357325?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3TklMJb4hPcTrf3X9Lhj5n46yaYq8T8N_igChADqg-2b2nZVZjwo3wgMc_aem_psVr-ZSicCVXjBzUbiepdw

image.png

2 minuty temu, DTaras napisał(a):

To bym na siebie musiał kazać wołać Roman...

lepiej żyj swojej wyobraźni 

3 minuty temu, dysydent napisał(a):

o formę tym razem chodzi
nie treść

przecież to hydro park wiec jakiej formy się domaga ?  

nie wiem o czym był/jest ten post a że @DTaras-owi chodzi o ten
https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305094-polityka-okiem-rolnika-2025/?do=findComment&comment=4564768
to się tylko domyślam bo jest to jedyna prymitywna kopia

31 minut temu, DTaras napisał(a):

czata

na jaką ostatnio tu natrafiłem
kopiowanie ze  śmieciem obsługi strony cytowanej to zły pomysł bo ani to kto przeczyta a jeszcze wielu się wqrwi za samo przewijanie tego śmietnika

Edytowane przez dysydent

32 minuty temu, DTaras napisał(a):

Aaaa wiesz że jesteś w du..e za murzynami z tym stwierdzeniem? Teraz to rynki się kreuje. Idąc dalej za Twym konikiem - popęd seksualny można przekierować z "Twojego" czyli indywidualnego na akurat taki jaki jest do opylenia... Nie rozśmieszaj mnie zatem z tymi potrzebami. To twoje niezrozumienie rynku a pośrednio społeczeństwa jest... charakterystyczne.

twoje fascynacje mnie nie interesują :D 

nie moja wina, że jesteś podatny na każdy przekaz, mną nikt nie steruje

• Haha 1

6 minut temu, dysydent napisał(a):

nie wiem o czym był/jest ten post a że @DTaras-owi chodzi o ten
https://www.agrofoto.pl/forum/topic/305094-polityka-okiem-rolnika-2025/?do=findComment&comment=4564768
to się tylko domyślam

kopiowanie ze  śmieciem obsługi strony cytowanej to zły pomysł bo ani to kto przeczyta a jeszcze wielu się wqrwi za samo przewijanie tego śmietnika

miałem w tym inny cel kierwiski napisał jak pomagają powodzianom całe opolskie chce go zjeść  masz połowę stycznia ten przywiózł barak na przedszkole  można wejść i kliknąć jego konto FB 

cel miał przestawić ze skoczyła się sympatia do PO  i to jego wyborcy i powódź to zmieniała 

7 minut temu, nie napisał(a):

twoje fascynacje mnie nie interesują :D 

nie moja wina, że jesteś podatny na każdy przekaz, mną nikt nie steruje

d*pa go swędzi jak napiszesz na PO 

• Haha 1

no to celowałeś w Kierwińskiego a rykoszetem oberwałeś sam

dopiero teraz zauważyłem że "wyprodukowałeś takie dwa posty tylko przewijając pierwszy nawet nie zauważyłem że dwa na raz
ot jak poczytność szlag trafił że nikt nie wie o czym a wszyscy klną za to jak nawet nie napisałeś a ..."zapostowałeś"(?)

Edytowane przez dysydent

to że dwa razy to samo to uwierzę ale że nieudolne kopiowanie ze wszystkim śmieciem to .. no nie ze mną taki kit

jakieś... nie wiem; screeny, skróty własnymi słowami poparte ew linkiem to ok ale kopie wprost z całym tekstem nawigacyjnym jaki jest n stronie... no nie da rady

Edytowane przez dysydent

2 minuty temu, dysydent napisał(a):

to że dwa razy to samo to uwierzę ale że nieudolne kopiowanie ze wszystkim śmieciem to .

miał na celu komentarze jak bastion PO zrobił się w rok anty peło  poseł lokalny też wrzucił 3 grosze to nie zostało z niego suchej nitki .............. cel był jeden jak ludzie zostali bez pomocy a media swoje ............ ludzie mieszkają w tych domach w zimie i radzą jakoś sobie a ci sie chwalą jak im pomogli co jest nie prawda 

styczeń przywieźli po 5 miesiącach barak na przedszkole 

ja z wujkiem on ma tiry ja zborze posłałem już ok 30t zboża  rolnikom na pasze  

ale jestem i tak ujem 

5 minut temu, dysydent napisał(a):

dobra kończmy i ten wątek bo inni zapewne już mają go dość a technikalia to ew po porady na temat zwany "problemy techniczne" czy na jakie poradniki inne w necie od edycji stron html

jest tylko screeny można  nie każda strona jest do kopiowania 

ale z kierwiskiej propagandy zostało tyle

image.png

• Haha 1

ot jak wqrwiający post Romana nabrał wartości historycznego dokumentu xD
za diabła bym tego nie przewidział

no ale i tak jako dówód w sądzie tekstowa kopia i to na portalu "edytowalnym" jak by nie patrzył

47 minut temu, dysydent napisał(a):

no nie da rady

;)

https://www.rmf24.pl/fakty/swiat/news-goraco-w-korei-pld-sledczy-probowali-wejsc-sila-do-rezydencj,nId,7892545#crp_state=1

skąd my to znamy? ;)
w Polsce mówimy - ład jak w d... po śliwkach, Duńczycy mówią - "bajzel jak w polskim parlamencie"
czyli za broń Koreańczykom nie musimy już płacić? no taki "patent" i to od razu wykorzystany wart wysokiej ceny
Czy Ci Azjaci nie ważne czy chińscy czo inni wszystko muszą kopiować od innych? :P
Ponapycha we wszystkie dziury po nieszczelnych budynkach bo z wiatrem a zaraz ma być ocieplenie i wszystko się stopi, największa ulewa tylu zakamarków nie zamoczy co to białe gów.o połączone z wiatrem
jak ja nie lubię zimy

Edytowane przez dysydent
  • Like 1