Urządzenie do monitorowania szkodników
-
Podobna zawartość
-
Przez Dastan
Aż dziwne, że nie znalazłem podobnego tematu, bo chyba na czasie obecnie 🤣. No cóż i do mnie wbili panowie, żebym się rozliczył z zeszłorocznego zakupu środka na krety z allegro 😆. W sumie byli w porządku, ale muszą to jakoś rozliczyć i żebym podał im jakąś rozsądną odpowiedź. Co w tej sytuacji można zrobić? Pewnie szukać kogoś kto ma takie uprawnienia, ale z tym bedzie ciężko e okolivy. Usługa taka musi być potwierdzona fakturą czy coś? Druga myśl jaka mi przyszła to pożyczyć od kogoś kto jeszcze ma butelke i stwierdzić, że sie nie zużyło, bo kupić mogłem tylko nie mogłem wykorzystać. Ma to jakieś słabe punkty oprócz tego, że bedzie problem ze znalezieniem?
P.S.
Chyba, że ktoś tu ma takie uprawnieni lub kogoś poleci to zrobimy usługę . Pisać na PW jak ktoś zainteresowany.
-
Przez Patrykpa2600
Dzień dobry,
Mam problem co zrobić gdy 1/4 beli jest ścisło zwinięta a pozostała część jest luźna i nie reaguje na zgniot. Czym to może być spowodowane?
-
Przez budzyń1009
Witam.
Czy ktoś ma informacje na temat tego czy wyłożenie trutki na magazynie trzeba ewidencjonować w karcie zabiegów ŚOR??. Wiem że sama trutka powinna stać w magazynie na ŚOR ale za nic w świecie nie mogę sobie przypomnieć czy to wpisywać w ewidencję...
-
Przez Jakub6755
Mam problem z wołkiem zbożowym który zalągł się w jęczmieniu i pszenicy. Przechowuję ziarno w drewnianych sąsiekach mam niewiele może 1t używam tylko dla siebie (dla kur,krów).
Czym mogę to zwalczyć ? podobno świece dymne są dobre ale nie wiem czy można je stosować na zboże czy musi być puste pomieszczenie, moje sąsieki są w drewnianej stodole więc nie jest zbyt szczelnie. Proszę o pomoc i doradzenie czegoś
Rekomendowane odpowiedzi
Pionowe wałki czy poziome?
Czytaj dalej »
Urządzenie rozruchowe