Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, szukam pługa w zamian za unię grudziądz, do ursusa c360. Myśle o obrotowym 2 skibowym po 40cm na Skibę lub zagonowy 3 skibowy po 30-35cm. Jakie użytkujecie może jakiś polecicie? 

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Maniek4
      Witam. Pytanko, czy ktoś posiada obrotowe pługi 2 skibowe huard? Mechaniczny Obrót. Problem taki ze po zwolnieniu zapadki uwalniającej Obrót nie chcą się przekręcić do końca, kombinowałem ile mi przyszło do głowy i nic nie pomaga. Ktoś coś? 
      Zdjęcia pogladowe

• Przez MATUS2
      witam, przymierzam sie do zakupu używanego pługa 4skibowego obracanego. Jaki wybrać patrzac pod względem dostepności części roboczych oraz jakości pracy. budżet +/- 20 tys.
      Osobiście myślałem o lemkenie opal 110 ale może macie coś lepszego do polecenia ? Pozdro😉
    • Przez grzechu_141
      Witam, mam problem z moim świeżo zakupionym pługiem unia tur 4+1 na zabezpieczeniu sprężynowym rok 2001. Mianowicie pierwsza Skiba wychodzi z ziemi, wszystkie 4 pozostałe siedzą w ziemi a ta pierwsza wychodzi co może być przyczyną? 
    • Przez darkowe1
      Witam . Po zwiększeniu szerokosci orki ten plug takowej nie posiada ... pierwsza skiba nie bierze ... Co sądzicie o zastosowaniu klinów bądź przespawaniu mocowania zmieniając kont orki ? Plug kupiony za pół darmo można by Po eksperymentować 

• Przez Mikaa_14
      Witam, czy ma ktoś może instrukcje obsługi od pługa Grégoire Besson RY 7 lub model mniejszy? Potrzebuje rozdziału z ustawieniem pługa, ponieważ po kupnie używki okazało się, że to wgl poustawiane nie było. Z góry dzięki za pomoc.

• Dodaj nową pozycję...
v