claas tucano 320
-
Podobna zawartość
-
Przez ClaasDominator
Witam serdecznie .Koledzy rolnicy zastanawiam sie nad zakupem Claasa Megi 204 lub 208 tak na okolo 100ha. Prosze o wypowiedzi opinie użytkowników takich kombajnów. Moze ma ktos kombajn Fenda 6300 tez prosze o opinie czy wogole isc w kierunku fendta
Prosze tez jak ktos moze napisac wydajnosc na 1ha ,spalanie ,pojemnosci zbiornika na ziarno i JAKI SZEORKI HEDER.
moze ma ktos składany heder tez prosze o opinie
Pozdrawiam serdecznie dziekuje za cenne rady i podpowiedzi
-
Przez tokarz
Tak jak w tytule nie działa szybkie opuszczanie hedera. Na joystiku po wciśnięciu drugiego zakresu heder opuszcza cały czas wolno. Za podpowiedzi jaka może być przyczyna z góry dzieki. -
Przez cris10
Witam, jak wysunąć stół do rzepaku? Heder z 2013 roku.. Coś trzeba odbezpieczac czy tylko przełożyć pas trzeba? -
Przez rocco0987
Witam, rozbierał może ktoś joystick od kombajnu tucano ? nie moge go rozpołowić, odkręciłem wszystkie śruby ale nie puszcza, w srodku jest miejsce podobne jakby na jeszcze jedną śrube i tam trzyma ale otwór wogóle nie jest wywiercony albo co podejrzewam zakręcili tam srube i zalali żeby czasem sobie nie rozebrac.
image;s=1000x700.webp
-
Przez cris10
Hej. Mam do kupna Tucano 430, według katalogów wcale nie jest jakiś dużo większy niż mój obecny Dominator 88SL maxi. Chciałbym zapytać użytkownikow o wydajność takiego kombajnu. Mniej więcej o spalanie. I na co zwrócić uwagę? Wydaje mi się że dla niego 1.5ha/h to max. Możecie podzielic opinia na jego temat?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Claas lexion 500-600 wydajność
Czytaj dalej »
Claas Ares 826