Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spróbuj w sobotę zamiast siedzieć przed komputerem zorganizować jakąś panienkę :P. Samo się nie zrobi. Nie sądzę by kogoś spoza rolnictwa interesowały "nasze" tematy. Raczej będzie kupe nowych postów w stylu "ale o co chodzi"

Opublikowano

A może ktoś z was ogląda RTL? W niedziele około 17:00 jest program o niemieckich rolnikach poszukujących żon. Jestem ciekawy czy w Polsce taki program by się przyjął bo w Niemczech leci już któraś z kolei seria tego programu.

Gość Kasia22
Opublikowano

Moim zdaniem świetny pomysł, jej kilka osób które się związały że Sobą za pomocą AF, Więc i może by się znalazło kilka sympatii na portalu randkowym dla rolników :)

kicha, ktora tak z wyboru szuka rolnika... laugh.gif

A Szukają szukają :D Kobiety także z branży rolniczej :P

Opublikowano

Byłem kiedyś na Sympatia.pl( poznałem parę dziewczyn, z 2 mam kontakt do dzis  ;) ) Nawet spotykałem się przez pewien czas z jedna użytkowniczką tego forum,   szukałem po świecie, a jak przyszło co do czego to znalazłem  tą jedyną po drugiej stronie wioski ;) Więc... szukajcie a znajdziecie ;) podstawa to aby wujsc do ludzi i jedna podstawowa zasada : Rolnictwo i gospodarka to nie wszystko , an tym świat się nie kończy. Trzeba po prostu umieć rozdzielić życie osobiste od pracy na roli, jesli tego nie pogodzicie, to marne wasze szanse... ;) bo przecież na randce nie będziecie ciągiem nawijać o gospodarce.... :P a żeby były inne tematy to trzeba rozdzielić te dwie rzeczy.... ;)

Gość Kasia22
Opublikowano

Oczywiście, trzeba umieć rozdzielić pracę na gospodarstwie od życia, ale na randcę nie będę rozmawiać o rzeczach które mnie nie interesują :)

Gość Kasia22
Opublikowano

No to ja nie z tych by rozmawiać na tematy , które mnie nie interesują :D Nie będę bawić się w podtrzymywanie bezsensownych rozmów :)

Opublikowano

Łatwo się mówi ale ciężej z wykonaniem. Np. w moim przypadku 10 lat w związku to już nawet przez internet nie potrafię bajery pocisnac a co dopiero na żywo. Ale nie mówię że nie skorzystam z nowego portalu.

Opublikowano

jedno mnie ciekawi ze terz cię admin nie wypierniczył z tąd;)

Opublikowano

Robiłam obiad i zastanawiałam się nad tym co tu piszecie. Znalazłam się na tym forum między innymi dla tego, że za ok 3 lata planuję przenieść się na stałe na wieś. Chcę więc poznać jak wygląda teraz życie na wsi. Znam pracę w gospodarstwie z przed paru ładnych lat.

Są między Wami ciekawe osoby, mające różne zainteresowania. Kłopot w tym, że ja bym na przykład nie zaryzykowała rzucenia wszystkiego w ciemno i pojechania do kogoś obcego. A jak się inaczej poznać? Mieszkając w tej samej miejscowości można się spotykać i przy okazji zakochać. Wymuszone randkowe spotkania są ciężkie. Dodatkowo ja na przykład jestem nieśmiała.  

Też te oczekiwania....powinna....każdy chce być kochany za siebie, a nie za to, że wpasował się w model. Wtedy wszystko robi się samo ;) 

Opublikowano

Robiłam obiad i zastanawiałam się nad tym co tu piszecie. Znalazłam się na tym forum między innymi dla tego, że za ok 3 lata planuję przenieść się na stałe na wieś. Chcę więc poznać jak wygląda teraz życie na wsi. Znam pracę w gospodarstwie z przed paru ładnych lat.

Są między Wami ciekawe osoby, mające różne zainteresowania. Kłopot w tym, że ja bym na przykład nie zaryzykowała rzucenia wszystkiego w ciemno i pojechania do kogoś obcego. A jak się inaczej poznać? Mieszkając w tej samej miejscowości można się spotykać i przy okazji zakochać. Wymuszone randkowe spotkania są ciężkie. Dodatkowo ja na przykład jestem nieśmiała.  

Też te oczekiwania....powinna....każdy chce być kochany za siebie, a nie za to, że wpasował się w model. Wtedy wszystko robi się samo ;)

Nikomu za pewne nie chodziło o to żeby rzucać wszystko i związywać się z nieznajoma osoba. Chodzi o to zeby było gdzie zapoznac druga polówkę, bo w polu to raczej łatwiej o zgrabna sarenkę niż panienkę, ale ogólnie to pomysł poroniony, bo rolnik to "kiepski towar". Ktos napisał ze na randkach trzeba mówić o wszystkim, a nie tylko o gospodarstwie, zgadzam sie, ale w mojej okolicy rolnik jest zawodem z mnóstwem stereotypów. niektóre to nawet nie chca zrozumiec tego ze rolnictwo to pasja, a nie "zajedzie dla tyk którym nie chce sie iść od pracy"