claas consul
-
Podobna zawartość
-
Przez Sami997
Cześć, mam dylemat ponieważ posiadam w swoim claasie 108sl maxi koła 23.1 r30 i mam problem z podjazdem pod góry, była okazja stał na takich oponach więc wziąłem teraz zastanawiam się nad zmianą opon stąd pytanie czy wcisne na tą felgę jakieś szersze opony typu 750 czy zmieniać całe koła razem z felgami?
-
Przez szakul91
Witam. Szukam informacji na temat wtryskow w mercatorze 50.
Posiadam silnik niebieski perkins 4 LF i są w nim zastosowane wtryski Made in England firmy CAV BDLL150S6545
Jakie wtryski polecacie warte uwagi, jakaś firma ?? Czy sa gdzies w Polsce dostępne takie same England ? Jakie ciśnienie powinny mieć wtryski ustawione?
Jeśli wtryski leją totalnie do wymiany czy probujecie czyścić jakimiś środkami tak jak w samochodach się nie raz praktykuje.
Będę wdzięczny za pomoc
-
Przez patataj_
tak jak w temacie potrzebuje podstawowe dane regulacyjne tj. momenty dokręcania wału, kąt wtrysku (pompa rotacyjna cav) luzy zaworowe a najlepiej instrukcje obsługi i katalog części. Pozdrawiam i życzę udanych żniw. -
Przez Artur312
Witam serdecznie ja z zapytaniem takim . jak ustawiać dominatora do kukurydzy. Kombajn przezbrojony już do kukurydzy. Teraz pytanie sita posiadam żaluzjowe . Dolne i górne. Jak ustawić. Jakie obroty bębna itp. Z góry dziękuję za odpowiedzi
-
Przez siwyadas
co o nim sądzicie czy jest dobry?czy cęsto występuja w nim jakies awarie?i czy ma dużą wydajnosc (ha) czekam na wasze opinie
-
Rekomendowane odpowiedzi
Claas Axion 800 czy new Holland t7 165S
Czytaj dalej »
Claas Ares 557 & Arion 630 cebis