FARMTRAC 665 DT WSPOMAGANIE
-
Podobna zawartość
-
Przez damian257
Witam ,
Panowie mam zapytanie czy ktoś posiada model 6060 heritage lub 6075 heritage problem dotyczy sprawdzenia poziomu oleju hydraulicznego w tylnym moście a mianowicie mam dwa korki jeden duży do wlewu a drugi mniejszy na klucz jeśli dobrze pamiętam 19 . Po odkręceniu tego korka powinna być miarka poziomu a ja nie mam i mam pytanie czy powinna tam być czy nie ( byś może odpadła i leży w środku korpusu) oraz jeśli jest to czy ktoś kto posiada taki model i podał by mi długość z wymiarami tej miarki ?? Dorobił bym sobie. Pytałem już w serwisie i nikt nie wie jaka ma być. Proszę o pomoc
-
Przez tomek926
Witam mam problem z ciągnikiem Farmtrac 70 4WD drastycznie spadła w nim moc. W zeszłym roku na jesień pracował normalnie a od wiosny brakuje mu mocy ciągnik ma 2100 mth. Ciężko wkręca się na obroty nie mówiąc już o orce. Starą c-360 lepiej idzie. Proszę o pomoc bo za nie długo żniwa a ciągnik ledwo jedzie. Ciągnik dyma nie puści filtry paliwa wymienione. -
Przez Krezus12
Wiatm, kupilem farmtraca w zeszłym roku i po 300mth padla mi pompa wtryskowa delphi perkins i naprawa to ok 5000zl nie uznano mi gwarancji bo wykazano zle paliwo, mial ktos podobny przypadek? czy walczyl w sądzie o sprawiedliwosc? jak nei naprawia w serwisie - 9000zl strace gwarancje... zalamka
-
Przez Damian2811
Witam. Od jakiegoś czasu mam problem z układem kierowniczym w moim farmtrac. Problem polega na tym że gdy ciągnik jest zimny strasznie "prowadza" po drodze, gdy ciągnik się trochę rozgrzeje jest lepiej lecz nadal nie jest to tak jak powinno być. Dodam tylko że orbitrol był wymieniany i żadnej poprawy nie ma. Z góry dziękuję za pomoc.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Massey Ferguson 698
Czytaj dalej »
Ursus C-360