Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano
  W dniu 7.12.2016 o 07:27, kurnikowy napisał(a):

Wagę montowałem nie dawno i nie przekroczyłem 50 tys netto. Handlowiec z firmy z której zakupiłem wagę doradził jak zrobić żeby było jak najekonomiczniej i wyszło naprawdę fajnie.

jak bys podal namiary na firme ktora zrobila ci to w takiej cenie to byl bym wdzieczny

Opublikowano

Dobre doświadczenia mam z http://www.tamtrongroup.com/ montowali u mnie wagi 2 wagi przemysłowe, cena była również jedną z niższych jakie zaproponowali, a dostałem propozycje od naprawdę wielu różnych firm. A to czy ktoś wybierze samochodową czy osiową to w sumie wszystko jedno ;) wszystkie mogą być trwałe jak są dobrze zrobione.

Opublikowano

Witam. Panowie jak to jest z tymi wagami na allegro są różni producenci i za wagę 18m x 3m o nośności 60 ton można zapłacić 38000 brutto a można zapłacić 60000 brutto a nawet jakaś waga helios za 67000 wszyscy piszą, że wagi nowe z legalizacją 8 czujników dokładność 20 kg czy te tańsze wagi są warte uwagi czy od razu je odrzucić?

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Rolniczek98
      Witam Stoje prze kupnem spawarki myślę nad mma/mag majsterkuje w domu trochę coś pospawac cienkiego mysle ze 250 amper albo coś większego co polecacie jaka marka czy może kupić coś 3w1 mma/mig/tig maksymalną kwota 2.5 tys no tam plus 200 zł to nie było by problemem, dzięki za odpowiedź
    • Przez Papkin
      Chciałbym (prawdopodobnie dopiero w przyszłym roku) pobudować mały magazyn na zboże. Wymiary budynku mniej więcej 6x14, niestety ilość miejsca mnie ogranicza. 
      Może jest ktoś kto ostatnio coś budował? Jak to wygląda od strony prawnej, wystarczy zgłosić przed budową w gminie?  Jak jest z odległością od sąsiedniej działki? Z tego co wyczytałem to 3m jeśli nie będę miał okien,czy jest możliwość żeby to obejść np. za zgodą sąsiada? 
      Z jakimi wydatkami się liczyć na materiał? 
    • Przez kuba19021
      Witam
      Czy ktoś z was utwardzał u siebie podwórko płytami betonowymi. Płyty 3x1,5x0,15.
      Jaki beton wybrać? Czy C25/30 będzie odpowiedni?
      Na chwilę obecną najwiesze obciążenie jakie sie porusza to ciągnik z przyczepą(przyczepa z ładunkiem około 14 ton). W przyszłości pewnie podobne obciążenia będą.
      Jakiej firmy płyty polecacie? Najlepiej z transportem.
      Szukam też opinii o firmie BETONPREF z Trablic. Mają dobrą ofertę.
      Oprócz tego szukam też szamba betonowego na wody spływające z podwórka i gnojowicę. Również ten producent co wyżej ma spoko ofertę także proszę o opinię.
    • Przez piotrczem
      Witam,
      Mam garaż bez folii pod wylaną posadzką, który służy w razie potrzeby jako dodatkowy magazyn. Z tej racji kładę na posadzkę folię budowlaną ale jak wiadomo nie jest to najwygodniejsza opcja przy późniejszym zbieraniu zboża ładowarką. Czy stosował ktoś z powodzeniem na taką posadzkę folię w płynie, taką jak przy izolacji w łazience. Chodzi o np. taką masę: https://allegro.pl/oferta/elastyczna-folia-w-plynie-izolacja-lazienki-12-kg-12223109743
      Wystarczająca byłaby skuteczność przez 2-3 miesiące, żeby się z tym ogarnąć przed zimą.
      Dzięki z góry za sensowne info.

• Przez Wiedar
      Czy ubezpieczacie gospodarstwo, poza polisą obowiązkową?
      Co sądzicie o Agro Ubezpieczeniach?
      Macie jakieś doświadczenia w tym temacie, skorzystalibyście z ich oferty?
  • Dodaj nową pozycję...
v