Skocz do zawartości

Z cyklu znalezione na allegro

kostek

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje opinii o handlarzu z Damasławka ''Dom Rol''  woj wielkopolskie, ktoś miał okazje coś u niego kupić ? 

Podaje linki 

http://dom-rol.otomoto.pl/

Jak chcesz kupić coś porządnego na lata to sobie odpuść.

Nie. 15może.

mała literówka i tyle  :D

wersja eksportowa tylko gdzie??

http://olx.pl/oferta/mf-ferguson-255-wersja-eksportowa-CID757-ID8QPfB.html#1019927b89

Na tym przednim dźwigarze czy czymś tam tyle ton przewoził aż przednie koło dostało flaka, ogólnie stan wizualny tego MF-a wskazuje na eksportówkę na złomowisko  :wacko:  :P

Na tym przednim dźwigarze czy czymś tam tyle ton przewoził aż przednie koło dostało flaka, ogólnie stan wizualny tego MF-a wskazuje na eksportówkę na złomowisko  :wacko:  :P

No i widzicie - wkur........ się na handlarzy że zdzierają i na was zarabiają. A w tym ciągniku jest potencjał - pewnie za 10k go ktoś wyrwie dołoży trochę grosza i znajdzie frajera na którym zarobi przynajmniej z 6k. 

Tak jak ostatnio czytałem że kupił ode mnie pług za x a teraz chce y... I co żal Ci???? Tak się zarabia... Też trzeba było wołać y - jak jesteś taki cwany to sprzedaj za tyle - nie umiesz to trudno. Każdy ma swój sposób na zarobek.

P.S.

A jak szukacie rarytasów to tutaj jest : :P

http://olx.pl/oferta/rozsiewacz-nawozu-amazone-za-f-603-zaf-CID757-ID8DSt5.html#40cd58f2e5

Edytowane przez DUCH1986

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez pablo21
      Ostatnio przeglądałem katalog częci z Grene i widziałem pompę hydrauliczną do c-330 wzmocnioną czym ona różni się od zwykłej, jaki ma wydatek, i co da jej założenie w ciapku(będzie szybciej podnosił?)

Od kiedy to się pisze pąpa?
    • Przez AdrianWasiak
      Mam ursusa c-330m 1800mth z 89r orginał zadbana narazie nie sprzedaje ale chętnie zamienię na coś większego np. Zetor 5011/5211 7011/7211 Case 685xl/745xl lub MF czterocylindrowy itp. rozważę różne propozycje jak nikt się nie zgłosi to na wiosnę będzie na sprzedaż.Zdjęcia w mojej galerii.
    • Przez Veq9
      Witam

czy mógłby mi ktoś proszę wytłumaczyć jaką funkcje pełni owa wajcha ( podejrzewam iż jest to zmiana prędkości wom z 540 na 1000 oraz odwrotnie), oraz jak ową wajchą manipulować by otrzymać owe prędkości tzn.  Należy ją wdusić, przekręcić czy jak, bo niezbyt wiem ???
      Z góry informuje iż jest to oryginalny element stosowany w Ursus 1634 wersja exportowa

• Przez pitur13
      Witam. Proszę o pomoc jak ustawić te wałki bo na zębatkach jest tyle znaków że mam mętlik 😕

• Przez Marcin70707
      Witam. Chcę od restaurowac mojego Perkinsa w takim stanie jak wyszedł z fabryki w 1988😊. Dlatego potrzebuje kodów lakieru bloku i blach. Gdyby ktoś mógł mi je udostępnić byłbym bardzo wdzięczny😊. Szukam również szablonu to namalowania napisów na masce. Bardzo proszę o kontakt jeśliby ktoś miał bądź też proszę aby ktoś mi podał wymiary napisów i jak byłoby najlepiej je wykonać żeby wyglądało to estetycznie a nie "w miarę". Serdecznie pozdrawiam 😊😊😊

• Dodaj nową pozycję...
v