pickup dla rolnika
-
Podobna zawartość
-
Przez krzyszofl
Witam grupowiczów. Ma ktoś z was instrukcję obsługi do przyczepy POM Złocieniec PW4 na sprzedaż? Z chęcią odkupię, ponieważ potrzebuję wielu informacji na jej temat oraz powiększy moją kolekcję. Pozdrawiam
-
Przez casefarmer
Przede mną wymiana wszystkich resorów w HL 8011. Napewną będą to wzmacniane (12mm). Są np. ze skraw-metu lub ogłasza się na olx że ma oryginalne z niemiec. Możecie któreś polecić?
-
Przez przemek1692
Witam. Mam problem z siłownikami przyczepy, przyczepa z Niemiec, model bliżej nieokreślony. W siłownikach są otwory (dziury) podczas wyładunku gdy podaje olej z ciągnika, tymi otworami leci olej i nie jest to kilka kropel. Ktoś może spotkał się z czymś takim ?
Ps. Nie jestem pewien czy w dobrej kategorii umieściłem post. Jeśli nie proszę o przeniesienie.
-
Przez Pabliww
Cześć, stoję przed wyborem przyczepy na ten sezon. Myślę nad przyczepami z ładownością 13t+. O nowych to nawet nie myślę bo trzeba sobie liczyć 2x więcej jak za odbudowaną. Myślałem nad firmą z Koluszek i z Szręńska. Może kogoś jeszcze polecicie?
-
Przez karol19920
Witajcie, orientuje się ktoś czy można dokupić samą oryginalną plandekę do pronarki lub ewentualnie poleci firmę która by dorobiła na wzór starej.Niestety moja była zwinięta i położona w stodole i wpier..lił się szczur, chyba nie muszę mówić co zrobił.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Oderdzewiacz jaki wybrać do warsztatu rolnika?
Czytaj dalej »
Mitsubishi L200