problem głowica silnik perkins a4-318
-
Podobna zawartość
-
Przez roni12
Witam użytkowników forum . Może będziecie wiedzieć dlaczego tylko na 3 biegu mi skrzynia się tlucze
-
Przez Mateusz0110
Witam
Mam problem z tym moim mf 255 kiedyś już ten temat poruszałem ale powrócił .mianowicie silnik jest po kapitalnym remoncie zrobione 230 godzin dzisiaj wracałem od mechanika po przejechaniu 1km wskazówka lekko się podniosła .temperatura na polu minus 2 stopnie
Wydaje mi się że te silniki tak szybko się nie grzeje ale w sumie bardziej chodzi mi o to że co może być powodem że cały czas drga skacze wskazówka od temperatury właśnie odchyl gdzieś ok 0.5cm
-
Przez JacekBojaroj
Witam
Czy ktoś może podpowiedzieć w kwestii zakupu ciągnika MF 5465? Mam na oku taki z 2007 roku, nie mam doświadczenia z tą marką. Czy ma jakieś charakterystyczne bolączki i na co zwrócić uwagę? Czy wszystkie modele mają skrzynię Dyna 4? U mnie ma pracować w dużej mierze z turem.
-
Przez 35bogus
Witam,
Miałem kiedyś namiar do osoby która pracowała jako mechanik fergusona i zajmowała się tylko naprawą starych modeli typu MF690. Chce zregenerować pompę hydrauliczną plus tarczki wałka. Człowiek pochodził z okolic woj. Lubelskiego, będę wdzięczny za pomoc w namierzeniu mechanika, jakiś kontakt. Chce zregenerować hydraulikę w moim mf690. Będę wdzięczny za jakiś kontakt.
-
Przez mironrak
Witam. Przeglądając portal ogłoszeniowy trafiłem na nowy ciagnik Massey ferguson 360 czy ktoś jest szczęśliwym posiadaczem tego ciągnika i mógłby się podzielić opinia ?
https://www.otomoto.pl/oferta/massey-ferguson-360-turbo-ciagnik-rolniczy-ID6CuIyR.html Wrzucam link
-
Rekomendowane odpowiedzi
Claas arion 610 problem z blokadą
Czytaj dalej »
Claas Dominator 108 SL