Termostat w Ursusie C360
-
Podobna zawartość
-
Przez Piffpaff
Witam, chłodnica w c 360 ostatnie 20 lat zalewana woda więc caly układ zakamieniony. Czym spróbować wyczyścić układ żeby było to bezpieczne. planuje wymianę chłodnicy więc chciałbym rozrobić jeszcze przed zmianą -
Przez Majstero17
Cześć, czy ktoś ma założonego bąka w ursusie?, zastanawia mnie czy ten filtr jest tak samo dobry i skuteczny jak pp84 w 360 i czy ma jakiś wpływ na ciśnienie oleju
-
Przez daruniasz
Witam. Ciągnik składak - Perkins 3p (Bułgar), skrzynia + most Lublin 51
Na kole zamachowym nie ma żadnych znaków GMP czy TDC1.
Potrzebuję wyregulować luzy zaworowe i ustawić prawidłowy kąt wtrysku.
Pompa wtryskowa Pm3a04. Nie znalazłem w necie jakichkolwiek info czy podpowiedzi odnośnie ustawienia i budowy tej pompy.
Ktoś pomoże?
-
Przez rolnikgospodarny95
Mam duży spadek ciśnienia silnika w 3p nawet 1bar lub nieraz 0.5 jak by dobrze się przy siewie rozgrzał dodam że silnik nie był nigdy robiony ma zrobione prawie 4.600mtg.Pytanie do was czy dało by radę bez ściągania głowicy aby podłożyć od dołu panewki? Jak by wał nie był. by wytarty wiadomo jak by był wał wytarty to trzeba rozbierać po kolei
-
Przez jktuning
Witam mam pytanie czy wie ktoś jak wymontować stare tuleje i wmontować nowe w silniku perkins? bo nie są to tuleje takie jak w zwykłych silnikach z mokrymi tulejami tylko suche.
-
Rekomendowane odpowiedzi
Zetor vs MF na małe ha
Czytaj dalej »
Ursus c360 Autosan d35 ursus c355