Skocz do zawartości

Instrukcje obsługi, katalogi części do Ursusów

lukano

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, czy istnieje instrukcja naprawy do C-360-3P inna niż ta (najlepiej w formie elektronicznej):

fc524854ecd6.png

W tej są moim zdaniem słabe rysunki i niewiele na temat C-360-3P. Jest jakiś opis i nie wiadomo czy dotyczy tylko C-360, czy też C-360-3P.

Z góry dzięki!

Ja posiadam instrukcje warsztatową silników perkins 3, a jeśli chodzi o skrzynie to korzystam z tej co pokazałeś.

Ta instrukcja warsztatowa oczywiście nie jest dostępna w wersji elektronicznej? :)

raczej innej nie ma ....

nie wiem do końca ale od zwykłej 60-tki 3p to chyba tylko silnikiem się różni .....

Tylko silnikiem, czy aż? :)

No np. teraz chcę złożyć sprzęgło i włożyć silnik i mam dylemat. Wg literatury w C360 obydwie tarcze powinienem założyć dłuższym kołnierzem do silnika. Do C360-3P są inne tarcze i pierwsza nie pasuje za bardzo tak jak niby ma być (czyli kołnierzem dłuższym w stronę silnika). Ale w takim wypadku kołnierz oprze się na łożysku i tarcza nie będzie dociśnięta - tak mi się wydaje.

Poszukuje katalogu części typowego do c-385. Jeśli ktos posiada taki w pdf to proszę o podesłanie. Posiadam d 912 i pochodnych, ale zależy mi na sprawdzeniu różnic w tych modelach, chodzi mi o podzespoły silnika, gdyż zastanawiam się nad dołożeniem turbosprężarki do mojego c-385. Z góry dzięki za pomoc

Witam, 

Czy posiada ktoś instrukcję obsługi do Ursusa c 362 ?

Niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem tego rzadkiego egzemplarza i poszukuję paru rzeczy odnośnie budowy tego ciągnika. Gdyby ktoś posiadał  tą instrukcję bardzo proszę o wysłanie na e-mail za co z góry bardzo dziękuję/   dabkos1994@wp.pl

Pozdrawiam

Edytowane przez pawells1994

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez andrewk
      Witam, do sprzedania instrukcja obsługi do traktorów Massey Ferguson 6110 - 6190 w języku polskim. Gratis dla kupującego dorzucam instrukcję napraw do powyższych modeli w formie pdf (ang).

Cena 70zł + wysyłka

Chęć zakupu kierujcie wysyłając mi wiadomość

Pozdro

______________________________________________________________________________________________________________________________
      http://www.traktorpedia.pl - dane techniczne ciągników rolniczych, kombajnów zbożowych oraz ładowarek teleskopowych.

• Przez andrewk
      Do sprzedania posiadam instrukcję do MF 6110 - 6190. Kupiona za dużo wyższą kwotę, przeczytana i odłożona. Stan jak NOWY. Cena 40zł + 15zł wysyłka. Dla agrofotowiczów równe 50zł.
      Link do aukcji : http://allegro.pl/massey-ferguson-instrukcja-obslugi-6110-6190-i7145241669.html
      AgroDane - Dane techniczne maszyn rolniczych
      AgriDane - Specs of agricultural machinery
      AgriDaten – Technische daten von landmaschinen
      AgriSpec – Technische gegevens voor
      AgriDatos – Datos técnicos de maquinaria agrícola
      AgriDonnées – Données techniques des machines agricoles
      AgriDati – Dati tecnici per macchine agricole
      АгроДанные — Tехнические данные сельскохозяйственной машин
    • Przez lukasz0920
      Witam szukam instrukcji obsługi i katalogu części do case mx 135, sporo szukałem i nic darmowego nie znalazłem. Jeżeli nic nie znajdę będę musiał coś kupić. Może jakiś dobry użytkownik by udostępnił elektroniczna wersję np na Dropbox?
    • Przez moc1634
      Cześć! potrzebuję instrukcję obsługi opryskiwacza Tecnoma model Laser 3000, komputer z softem AVENTA 3.0, na jednym ze zdjęć jest taka a'la tablica z pokrętłem, które pokazuje jak należy ustawić zawory sterujące rozwadniaczem i całą armaturą. Podejrzewam, że w innych modelach mogą być podobne rozwiązania. Byłbym wdzięczny za jakąkolwiek chociaż szczątkową instrukcję. Pozdro!

• Przez Seba44
      Witam
      Jestem posiadaczem ciągnika John Deere model 3720.
      Instrukcja obsługi strona: 
      https://techpubs.deere.com/en-US/Search/Equipment
  • Dodaj nową pozycję...
v