Skocz do zawartości

problem z turem6 polmot warfama

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

sterowana elektrycznie?sprawdź przewody zasilające. nie wiem jak to jest w warfamie ale w zetorze to jest kabel z wtyczką .możesz jakaś próbówką sprawdzić czy zasilanie działa. masz na dżoju przycisk od 3 sekcji i po wciśnięciu powinien otwierać

Opublikowano

sprawdzi teź bezpiecznik mógł ci się spalić, lub jakiś kabelek odlutować, i jak kolega powiedział sprawdzi czy prąd dochodzi bo jak nie będzie prądu to elektrozawór się nie otworzy i nic ci nie będzie działało na 3 sekcji

Opublikowano

To na wymiane bezpiecznika po serwis dzwonisz?

Jak ciągnik na gwarancji to lepiej dla własnego spokoju dzwonić po serwis nawet w przypadku głupiego bezpiecznika!

Bo jeśli się coś spierdzieli za jakiś czas również na gwarancji to jeśli się dopatrzą lub użytkownik sam się przyzna do wymiany pierdolnika to może gwarancja przepaść...

Opublikowano

na przykład dowiedziałem się od facia z serwisu ze opona jak wystrzeli to firma z której są opony w pierw sprawdza ciśnienie a dopiero jak jest właściwe to chce z tobą rozmawiać .

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość
      Przez Gość
      Czym się różnią te dwa typy mocowania osprzętu? Z tego, co się orientuję, to osprzęt do ramki sms ma haki dokładnie nad otworami pod sworznie zabezpieczające. Osprzęt do ramki euro ma szerzej rozstawione haki, czy może węziej rozstawione otwory pod sworznie?,a może jeszcze inne wymiary się nie zgadzają? jak to wygląda z praktycznego punktu widzenia? który rodzaj mocowania jest lepszy?
    • Przez Arturo1610
      kupię ładowacz czołowy mx t10 lub t12 do ciągnika mccormick imc albo od case mx c. moze ktoś wie gdzie mógłbym coś takiego dostać bo na olx ani nigdzie indziej nie mogę znaleźć takie adaptacji pod ten ciągnik
    • Przez velFoka
      Witam. Czy ktoś wie do czego służy te wejście w rozdzielaczu O1?

• Przez MałyRolas
      Mam problem z szybkim zakresem biegów w fadrome. A konkretnie to z jego brakiem. Chodzi o te biegi przy fotelu nie te przy kierownicy. Kojarzy ktoś co może być tego przyczyną? I czy da się coś zrobić bez wyjmowania skrzyni?
    • Przez panmino
      Hej, czy myślicie że da radę pracować łyżką na takiej ramce na przednim tuzie? Chciałbym tym robić jakieś roboty ziemne, korytowanie przesuwanie skarpy itp,  dla których trochę szkoda ładowacza bo delikatny mam. Ma ktoś doświadczenie z pracy z taką ramką?
      Ramka: adapter euro ramka przejściówka TUZ  z siłownikiem.

• Dodaj nową pozycję...
v