Skocz do zawartości

Ceny nawozów

yacenty

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

U mnie ultra 8 w cenach: od 157brutto na teraz do 159 netto na termin grudniowy. Za 10-26-26 chcą 1540 netto, czemu tak drogo? Skąd Wy macie ceny na ultra poniżej 1300? 

• AgroTeam

Szukam chętnego na pół beczki RSM 32 = około 13t Cena na dzień dzisiejszy 650zł netto/t Jestem z okolicy Kątów Wrocławskich TEMAT PILNY bo cena pewnie zaraz pójdzie w górę

Jak ktoś by chciał kupić taniej to można brać na przedpłatę po 590 netto dostawa koło listopada. Ceny z firmy z Opola

1 godzinę temu, griga napisał:

Szukam chętnego na pół beczki RSM 32 = około 13t Cena na dzień dzisiejszy 650zł netto/t Jestem z okolicy Kątów Wrocławskich TEMAT PILNY bo cena pewnie zaraz pójdzie w górę

Jak ktoś by chciał kupić taniej to można brać na przedpłatę po 590 netto dostawa koło listopada. Ceny z firmy z Opola

Oni nie mają po 570 ?

• AgroTeam
51 minut temu, lonoh napisał:

Oni nie mają po 570 ?

Nie wiem może i mają. Ja powiedział gdzie mieszkam i Pan podał takie ceny jak napisałem. A tą 570 widziałem ale nie dzwoniłem tam. Zresztą już ceny ruszyły w górę bo kolega kupił kilka aut po 600 z dostawą na teraz a jak Ja dzwoniłem to już cena była dużo wyższa tam.

5 godzin temu, griga napisał:

co ta za firma ? jakaś nazwa?

6 minut temu, JozB napisał:

Griga handlowałeś z nimi wcześniej? 570 mają za przedpłatę z dostawą na jesień lub wiosnę. Taniej nie będzie, ale czy towar zostanie dowieziony:D

fakt ze nowa firma na rynku ,ale u nas gospodarstwo 2 tys ha sie tez zaopatruje u nich i w ciula nie leca.To w Opolu jest ,takze chyba twoje okolice to cos powinnes wiecej wiedziec

Edytowane przez lonoh

6 minut temu, JozB napisał:

Nie miałem styczności, więc pytam. Cena dobra i chyba lepsza nie będzie. Jak za 570 przedpłata, to super oferta. Za miesiąc będzie 100zł drożej, na wiosnę jeszcze droższa.

Z tego co widzę, kilka lat na rynku, więc wcale nie taka nowa

4 lata to niewiele ,ale szerzej wypłyneli w zeszłym roku.Byłem u nich na wiosne to chca baze tez pod Wrocławiem zrobic

Edytowane przez lonoh

Dnia 16.06.2018 o 23:04, FarmerB napisał:

Witam koledzy z powrotem, nie skromnie się pochwale. dostałem bana za wpis z moich domyśleń chodziło o to, że zwróciłem uwagę o podawanie cen nawozów brutto w tym temacie ogólnie podaje się cenę brutto na każdy produkt). yacenty jego kiermki adminy mnie zbanowali ale trudno niech chopoki maja uciechę. Napisałem maila, wiadomość na fb. uzasadnienia nie dostałem, ale jestem to odpuścili, bo piszę ban minął.  W gorącej wodzie kąpani. wczoraj saletra amonowa całe autko za 920 propozycja Anwil od lokalnego sprzedawcy. Pozdrawiam

kolego nie siej fermentu bo nie masz zadnej historii ostrzeżeń a wstawiasz bajki o jakimś banie za cene brutto czy netto

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez tomek15h
      Interesuje mnie kwestia siewu nawozów pod rzepak?Dotych czas siałem nawozy po zaoranym polu natomias w tym roku chciałbym zrobić nieco inaczej ,mianowicie posiać nawozy na ztalezowane ściernisko a potem przeorać i siać.Prosze o opinie tych którzy mają coś do powiedzenia w tej tematyce???Pozdrawiam
    • Przez sumek666
      Witam, 
      Czy ktoś użytkuje lub planuje używać płynny nawóz ASL? Co sądzicie na ten temat? 
      http://agrotrader.pl/oferta/asl-plynny-nawoz-organiczno-mineralny-ID244225.html
      Pozdrawiam 
      Sumek
    • Przez gosciu506
      Witam 
      Czy używa ktoś nawozu Alzon neo 46 czy wart jest swojej ceny  i czy zeczywiscie sa niższe straty azotu czy to tylko dobry bajer wymyslony przez handlowców?
      Cena na tą chwilę 1720-1740zł brutto  gdzi emocznik mozna kupić po 1620zł 
    • Przez Ramzes1987x
      Witam panowie co sądzicie to tym nawozie?producent niby Yara i jest to ponoć import z Norwegi czy Niemiec i sprowadzany luzem a u nas przesiewany (bo przywożony jest nie do końca dobrze zgranulowany a ten odsiew osobno sprzedawany głównie sadownikom) i pakowany w BigBagi.Cena okazyjna bo 1300zł netto.Sprzedawca się zarzeka że skład w 100% prawdziwy i z wysoką przyswajalnością i że musi być wszystko byc prawdziwe bo już nie jedną kontrolę miał dzięki uprzejmości konkurencji i bez problemu może dać próbki nawozu

• Przez hesus37
      Witam nie wiem czy było już na forum, ale chciałbym rozpocząć temat dotyczący melasy buraczanej jako nawozu dolistnego. Może ma ktoś doświadczenie w tyn temacie?
  • Dodaj nową pozycję...
v