Skocz do zawartości

Fortschritt dostępność części

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

myślę nad kupnem takiego 514 mdw - 89 rok ale nie wiem gdzie można zdobyć szybko części do nich . Mieszkam woj kujawsko-pomorskie okolice świecia nad wisłą

Opublikowano

Części są na allegro np na zachodniopomorskim w darłowie są części do tego kombajnu. :D Znajomy ma takiego od ponad 5 lat i nic jeszcze w nim nie robił ma 4 silnik bez sieczkarni i stoi całe lata na dworzu i nic mu nie jest ma heder 4,6m i spokojnie z nim daje radę. ;[

Opublikowano

witam wszystkich :) Mam pytanko jestem z małopolski okolice wadowic i nie wiem gdzie dostanę części do forszaja 512 i będę potrzebował sieczkarnie do niego . Przywoże go ze słowacji i chciałbym na wiosne troche w nim powymieniać tak zeby przez żniwa był mało awaryjny a jak coś się zepsuje to nie wiem gdzie szukać częsci moze ktoś wie gzdzie są takie agromy w moich okolicach ???? Za odpowiedz z góry dziękuje :]

Opublikowano

Wszystko w necie możesz zamówić, zapłacisz i na miejsce dowiozą a jak kilka części to taniej wyjdzie:) np:http://www.fortschritt.com.pl/

jak potrzebujesz katalog do silnika lub tarcze sprzęgłowe to ja mam na zbyciu :P

Opublikowano

O widze, że kolega z moich okolic ;) Cóż mój wójek posiada ten sprzęt i z tego co wiem to chyba części idzie kupić w naszych okolicach, bo wiem że coś tam w nim robił, a konkretniej to ja się go jeszcze dopytam i dam Ci znać :) A co do sieczkarni to chyba jednak najlepiej na necie poszukać.

Pozdrawiam

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Musiałbym zmierzyć do bym ci podał dokładnie ale tak na oko ze 3 metry ma

Opublikowano (edytowane)

Sporo części sprzedawanych w postolicach i w pszenne produkowane są w pankowie. Swoje produkty wysyłają na całą polskę i ukraine. W pszennie nie kupowałem, w postolicach facet nie bardzo się zna na mechanice, w pankowie przynajmniej mają pojęcie o mechanice i nie naciągają na nowe części, a jak mówią że trzeba wymienić to mają racje. Kiedyś ich nie słuchałem i to samo rozbierałem po kilka razy :)

pozdrawiam

Edytowane przez langedorf
Opublikowano (edytowane)

Witam, pozwólcie że się podepnę pod temat, są w okolicach Jasła sklepy z częściami do Fortschritta? woj podkarpackie i wschodnia część małopolski

Edytowane przez Adam224360
Opublikowano

ja jestem z W-m i zamawiam z Pańkowa , bo tak jak koledzy piszą chłopaki znają się na rzeczy... kurierem 2 dni i masz na miejscu... więc przed sezonem nie ma problemu... jedynie nie polecam od nich palców do motowideł... zwykły drut, gną się jak .... ale znalazłem na to patent :D i już nie kupuje palców do motowideł.. ;)

Opublikowano

Tak jak pisałem, przeszukałem już dużo internetu i nie znalazłem nigdzie takiego koła. POMOCY! Żniwa za oknem a ja latam za tym kołem, może ktoś ma jakiś numer do kogoś albo wie gdzie takowe koło dostane?