-
Podobna zawartość
-
Przez Grzesiek84
Witam
Koledzy czy ktoś posiada lampę - oprawa zawieszana 1x200W OS-230 , moje pytanie jakie żarówki do nich stosować, jak świecą, czy po zakupie posiadają wkład do środka jeśli nie jaki jest stosowany? I czy będą ładnie świeciły w stodole - przerobionym na garaż chce je powiesić na belce między klepiskiem a sąsiekiem?
Jestem nimi zainteresowany bo mam możliwość kupić je po niskiej cenie
-
Przez ArturSłowinski
Witaj kolegów, mam od wczoraj problem z miękką osią z Claasie Ares 816 z 2005r, otóż oś się nie podnosi, leży na najniższej pozycji, zero reakcji na przyciśnięcie guzika. Żółty guzik po naciśnięciu zamiast się świecić jak to było wcześniej, teraz mruga a oś nie reaguje. Podejrzewam jakiś problem z elektryka. Dzięki z góry za pomoc.
-
Przez Piters182
Witam, stoję przed wyborem siewnika. Mam pytanie odnośnie znaczników bocznych. Słysze rożne opinnie, jedni mówią że potrzebna rzecz, a inni mówią że to głupota jest, bo koło ciągnika się puszcza przy zasianym i jest ok, i nie potrzebny jakiś znacznik.
-
Przez rafix255
Wtajcie forumowicz nie wiem dokładnie czy jest taki temat ale dokładnie chodzi mi o Deutz Fahra serii 4E następcę Agroluxa. Chodzi mi po głowie zakup tego ciagnika bez kabiny z ładowaczem czołowym. Mam wszystkiego lekko ponad 30ha Case 4220 z ładowaczem i New Hollanda TD5 105 i taki mały zwinny ciagnik do kosiarki zgrabarki siewnika by mi podpasował i pytanie czy warto pchać sie w taka inwestycję. Nieraz jest tak ze 1 ciągnika mi brakuje a ten byłby też cały czas to pykania w obejsciu kiszonki itp. Czy sobie odpuscic i isć w New Holland T4S/Farmalla A. Wszystko są 3 cyl a te 3 (2) marki są najuczciwsze cenowo. W deutzu nie chce kabiny bo widzaiłem ta Naglaka w kielcach to wręcz odstrasza do zakupu bynajmniej mnie. Co sądzicie. Za porady będę wdzieczny
-
Przez Zet7211MF6140
Witam. Chciałbym sie dowiedzieć cos na temat Case Mx 100C. Czy jest godny polecenia czy też nie. Jego zalety, wady .
-
Rekomendowane odpowiedzi
Program pomocy rolnikom 100 % Bioasekuracja
Czytaj dalej »
Filtr powietrza wstępny w lamborghini