Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

CZEŚĆ WSZYSTKIM SZUKAM NORMALNEJ DZIEWCZYNY ,DO TAŃCA I RÓŻAŃCA :rolleyes:

MOŻE MACIE FAJNE SIOSTRY ALBO ZNACIE SPOKOJNĄ KOLEŻANKĘ MOJE GG 39358107

JESTEM Z WOJ. LUBELSKIEGO

Opublikowano

po pierwsze-ogłos sie na giełdzie, bo parafrazując Szefa "chłopy jak złoto tylko na giełdzie Agrofoto", po drugie jesli ma to być owocne poszukiwanie z wieloma możliwościami wyboru to raczej -"poznam fajnego chłopca";p po trzecie od spraw matrymonialnych są inne stronki, po czwarte-jeśli chcesz naprawde poznac "NORMALNEJ DZIEWCZYNY ,DO TAŃCA I RÓŻAŃCA :rolleyes:" to rusz dupsko sprzed kompa i się zabaw na wioskowej disco-bango jeśli priorytetem jest dziewczyna z chłopskimi korzeniami;p

i na koniec-jesteś żałosny w swoim myśleniu-kobieta to nie towar żeby dawać "namiary" na jakąś "sztukę"

propos...-powiedz tylko ile masz lat...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez MichaKpiski
      Witam, jaką szkołę jazdy polecacie na jazdy doskonalące przed egzaminem w Word Łomża. Jakie wrażenia, cenne uwagi przed egzaminem praktycznym na kategorie T ?
    • Przez DominikaR
      Dzień dobry,
      Czy możecie polecić szkołę w okolicach Warszawy lub na terenie mazowasza gdzie można zrobić KKZ ROLNIK?
      Dopiero wdrażam się w ten temat i będę wdzięczna za wszelkie opinie. 
      Czy ktoś może brał udział w kursie on-line i mógłby podzielić się swoimi doświadczeniami. Doszukałam się informacji, że niektórzy mają problem z dopuszczeniem do egzaminu państwowego po takim kursie. 
    • Przez olasiwa90
      Witam, czy ktoś zdaje może teraz  egzamin w Rozprzy? 
      Pozdrawiam serdecznie 
    • Przez kamcia98
      Cześć!
      Szukam osób które w styczniu zdają kwalifikację ROL 4 i ROL 10 w Rozprzy (CK Edukat), albo ogólnie które zdają. Może jakaś mała wymiana doświadczeń? Zastanawia mnie jak tam wygląda egzamin, przede wszystkim praktyczny?
      Ja mam:
      09.01 praktyczny ROL 10 
      10.01 praktyczny ROL 4
      11.01 pisemny ROL 4 i ROL 10

• Dodaj nową pozycję...
v