Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Opublikowano

Witam

Potrzebuje schematy instalacji elektrycznej fendt 308C wersja z 2000r.W 309C itp sa takie same o ile sie nie myle.

Schematy instalacji elektrycznej kabiny(do czeko idzie dany kabelek) prosze o pomoc, nawet nie wiem czy takie istnieja;/

Opublikowano (edytowane)

Mam nowy problem, po złożeniu elektryki w ciągniku(po poąarze) nie odpala (wcześniej jak go kupiłem, a był już przypalony odpalał)

Stacyjka na poziomie 1 reaguje (słychac jakieś urządzenie(brzdęk:)) i święcą się kontrolki, ale na poz 2 zero reakcji rozrusznika.

Nie wiem czy to zależy od jakiejś kontrolki czujki itp?

Edytowane przez Lambo23

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez Lambo23
      Witam
      Kupiłem ciągnik Fendt 308C z 2000r
    • Przez mariuszu23
      Witam,

Posiadam Fendta 308C 2000r z silnikiem DEUTZ'a BF4M1012EC, mam z nim problem a mianowicie silnik ma mniejsze obroty na zimnym silniku, a na ciepłym sporo wyższe. Bez wciskania pedału gazu różnica w obrotach pomiędzy zimnym, a ciepłym silnikiem wynosi prawie 500 obrotów.
      Czym to może być spowodowane? Mocy mu nie brakuje, wszystko gra poza tymi obrotami.
    • Przez tomlis1993
      Witam,
      mam pytanie odnośnie paliwa w Fendzie 308c. Po dłuższej pracy zbiornik paliwa jest cały gorący. Czym może być spowodowane to zagrzewanie się paliwa ?
  • Dodaj nową pozycję...
v