-
Podobna zawartość
-
Przez sunday
Witam. Mam kosiarkę Pottinger dyskową i zastanawia mnie kwestia noży, czy one powinny być mocno dociskane przez trzymaki??,bo u mnie są tak że praktycznie nie da się obrócić nożem. Pytam ze względu na to że z tego co kojarzę to w większości kosiarek noże obracają się luźno. Jeśli ktoś wie czy tak jest prawidłowo proszę o jakieś info.
-
Przez luki21kosiarka
Witam. Mam pytanie czy wie ktoś jak zdjac kolo pasowe jezeli jest tuleja zaciskowa ?
-
Przez Lukasz041514
Witam, kupiłem do swojego Ursusa wspomaganie około 4 lat temu, ostatnio niestety chodzi dużo gorzej, postanowiłem kupić zegar i podłączyć do pompy. Ciśnienie tuz na wyjściu z pompy 0. Nie kręciłem kołami ( zapomniałem). Pompę zdemontowane, wszystko Ok pompa wydaje się ze tłoczy. wlalem swierzy olej i czekam aż silikon złapie. Oleju nigdy niewymienialem. Jakie mogą być powody złej pracy wspomagania ??? Czy pompa powinna mieć ciśnienie tuz na wyjściu gdy koła są ustawione do jazdy na wprost. -
Przez Gość
Witam, staje przed wyborem przedniej kosiarki czołowej dwóch renomowanych firm. Zastanawiam się nad claas disco 3200f activefloat lub krone easycut f320 również z hydrauliczny dociskiem. Proszę o wasze opinie.
Rekomendowane odpowiedzi
Interwencja Zwiększająca Konkurencyjność obszar C
Czytaj dalej »
Dolny zaczep do Ursusa C-328