hydrometal at-5 czy hydramet tur 3b
-
Podobna zawartość
-
Przez tata1
Witam
Stoję przed zakupem ładowacza, oglądam tu i ówdzie.
Co jest grane, ładowacz Agrimet CX16, a Hydramet Xtreme1 - są identyczne?
Czyżby Agrimet robił dla Hydrametu te Xtreme?
Bo chyba nie odwrotnie, przecież Agrimet tańszy. Porównywałem na żywo i nie ma róznicy.
Chyba nie skopowali jedni od drugich, bo były by minimalne różnice. A poza tym były by problemy prawne zaraz.
Co o tym sądzicie?
-
Przez rolniczka1990
Mam problem z wyborem ładowacza czołowego. Zastanawiam się nad polskimi turami i chciałabym wiedzieć czy ktoś może polecić bądź odradzić daną firmę. Ładowacz czołowy jest mi potrzebny do nakładania obornika i załadunku bel. Ciągnik do którego ma być podpięty tur to Zetor 5340. Waham się między ładowaczem firmy inter-tech, a hydramet. Jakiej marki tur spisze się najlepiej? Jaki wybrać osprzęt do niego? Wszystkie komentarze mile widziane.
-
Przez MarcinParzych
Chce założyć tura do swojego ursusa 5714.
Prosiłbym o pomoc w wyborze, który ladowacz będzie lepszy: intertech it1600 czy Hydrometal At20?
Proszę o szybkie porady
-
Przez mercurial2000
Tak jak w temacie, przy nowym masseyu 5611 pracuje nowy ladowacz hydramet Xtreme 2. Problem jest z szybkością podnoszenia, opuszczania, wysypu, itd. Nawet w moim starym ciągniku ladowacz szybciej pracował, mimo że to pronar. W MF wszystko podnosi, ciężar nie jest problemem, ale wydawało mi się, że przy dwóch pompach, z których jedna odpowiada praktycznie tylko za ladowacz, wszystko powinno śmigać(oczywiście przy jak najmniejszych obrotach silnika), a tu nędza. Czy już tak będzie, czy może da się to jakoś przestawić, poprawić? Pozdrawiam i z góry dziękuję za porady
-

Rekomendowane odpowiedzi
Tym 6225c czy Solis 50
jalówki