Cena karpia
-
Podobna zawartość
-
Przez AgroRolnik303
Witam, jaką najlepiej wybrać linkę do wyciągu obornika? Która byłaby najtrwalsza? Zdjęcie podglądowe. Teraz miałem jakąś 12 mm ale nie przetrwała za długo.
-
Przez Ksawery
Witajcie czy deszczówkę można podawać zwierzętom tak na stałe? Chodzi mi o konie jakie są wasze doświadczenia?
-
Przez yacenty
Witajcie, jakie macie doświadczenia z budowaniem czatowni dla ptaków drapieżnych?
Zmieniam strategię walki z myszami, przestaje je truć i chce zaprosić w pola ptactwo drapieżne.
Jak przygotować patyki, na których mogą sobie usiąść ptaki typu myszołów czy sowa? Na początek pomyślałem o łacie budowlanej (60x40) i z niej zrobić literkę T, 3.5x1m. Następnie zmontować to na kątowniki i wkręty. Później dziura na 70 cm i niech stoi.
Jak gęsto te czatownie powinny być rozstawione? 1 na ha starczy? Czy gęściej?
-
Przez asaledr
Witam,
Mam problem z kretami na działce, czasem po tygodniu przyjeżdżając na działce mam około 20 kretowisk. I tak co tydzień.
Jak się pozbyć tego? Bo takie sklepowe produkty to chyba średnie gdzie pewnie tych kretów jest tam kilkanaście. Mają niezłe korytarze pod działką kopiąc nawet drzewka można było zaobserwować biegnące korytarze z każdej strony.
Jakieś pomysły sprawdzone na to są?
-
Przez jerrybmw23
eutanazja i usługi weterynaryjne.
Oferujemy eutanazję dobrowolną i wspomaganą.
Mamy agentów, którzy mogą przyjechać do Twojej lokalizacji i podać leki, jeśli potrzebujesz pomocy w uśpieniu zwierzęcia.
https://euthagroup.home.blog
Email: euthagroupinc@gmail.com
-
Rekomendowane odpowiedzi
Renault seria XXX.14 6cyl-osłony boczne z silnika
Czytaj dalej »
Ładowarka teleskopowa Collins Teleshift 230