Sprawdź pomocy ...sprzeglo 7245 na AgroTesty.pl
Zetor 7245 1984-1993 Dane techniczne
-
Podobna zawartość
-
Przez lukus
Witam mam taki problem że wymieniłem sprzęgło i teraz nie moge odpowietrzyc przegła. Nie Wiem co sie mogło stać . Proszę o pomoc. -
Przez Pawel64
Witam, mam problem z zetorem 7245, ponieważ kręci a nie chce odpalić , proszę o podpowiedzi.
-
Przez Enter_680
Witam , planuje kupno ciągnika około 70-80 km . Prosty , zwinny , niezawodny i tani w eksploatacji . Myślałem nad kupnem Zetora 7211 lub 7245 . Ciągnik głównie miałby współpracować z kosiarką bijakową. Tereny mam suche nie podmokłe ale dosyć nierówne . Chciałbym się dowiedzieć czy przedni napęd do tej pracy jest potrzebny czy nie , i czy ewentualnie może inne ciągniki w przedziale niewięcej niż 50 tyś.
-
Przez lexiflexi
Witam Jak odpalę zetora 7245 nawet teraz w lecie dość mocno kopci na początku na biało- niebiesko. Chwilę potem jak wejdę na obroty powyżej 1200 wogóle nie ma dymu ... Ciągnik nawet dobrze pali tylko jakby dziwnie chodził na początku , nawet raz na jakiś czas złapie jakby na 3 gary a po upływie kulkunastu sekund problem jest z głowy ... Oleju nie ubywa z niego na dużych obrotach czy też na małych w robocie nie pokazuje żadnego dymu... Dziwne jest to bo nawet 60 dymu po odpaleniu mi nie pokazuje a zetor kopci ... pomożecie ?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Nowonarodzony cielak że spuchiętymi stawami
MF pomocy