-
Podobna zawartość
-
Przez Grzeslaw1
Witam. Posiadam fendta 311 92r. Mam problem z rewersem. Wyświetla mi błąd strzałkami 4 mrygnięcia przerwa 7 mrygnięć. A czasami obie strzałki święca ciągle wraz z przednim napędem. Wszystko to dzieje się na zimnym silniku. Po rozgrzaniu wszystkie problemy giną. Zwracam się z prośbą o pomoc. Może jakaś książka serwisowa. Podrawiam.
-
Przez Matik7171x
Witam. Mam problem a mianowicie w moim ciągniku Renault Ares świeci się tak delikatnie kontrolka od alternatora. Nie działa EHR. Czego to może być przyczyna?
-
Przez Karol2121
Witam interesowała by mnie dojarka coś takiego jak na zdjęciu (zdjęcie z internetu) najlepiej bez bańki i aparatu sam silnik z pompą w dobrym stanie, najlepiej podkarpackie lub odbiór gdzieś w okolicach Rzeszowa
-
Przez areczek00095
Cześć, niedawno zakupiłem i zamontowalem dojarke przewodowa Westfalia z myjka Circomat. Mam pytanie, czy można skrócić czas mycia tej dojarki? Myje ona 40 minut. Rur mam około 40 metrów i póki co podpiętę 2 aparaty. Najbardziej irytuje mnie to że wydmuchuje ona wodę z rur tzn wydmucha ją w minutę a potem z 10 minut pompa chodzi na darmo. Da radę to jakoś ustawić?
image.webp
-
Przez tompp
Dzień dobry, chciałbym zapytać czy ktoś z Użytkowników jest posiadaczem schładzalnika do mleka Alfa Laval RFT 800 i mógłby się podzielić tabelą pomiaru mleka do tego modelu? Moja dotychczasowa uległa niestety zniszczeniu. Pozdrawiam serdecznie
-
Rekomendowane odpowiedzi
Wybór dojarki przewodowej
Czytaj dalej »
Osuszanie bagienek