ceny rozsiewaczy nawozów
-
Podobna zawartość
-
Przez Albert1232
Zapraszam na krótką prezentacje urządzenia własnej konstrukcji do mieszania nawozów. Wszelkie pytania i opinie mile widziane
-
Przez crvx40
Witam! Tak jak w temacie. Potrzebuje opinii na temat tych dwoch rozsiewaczy. Potrzebuje rozsiewacza o pojemnosci 1500-2000l
Amazone Zam 1001profis
-pojemnosc 1000l
- waga
-amados 3
-nadstawa 500l
-limiter(wysiew graniczny)
-plandeka
-walek
-sita
-talerze 18-24m
-oswietlenie
Cena za ten zestaw ok 43tys netto a za Amazone ZAM 1501 Profis pojemnosc 1500l z tym samym wyposazeniem ok 48tys netto
Rauch Axis 20.1W
-pojemnosc 1000l
-waga
-sterownik
-plandeka
-telimat (wysiew graniczny)
-nadstawka 600l
-walek
-sita
-talerze 18-28m
Cena za Raucha ok 41tys netto bez oswietlenia
w obu rozsiewaczach dna zbiornikow, tarcze. łopatki wykonane sa ze stali nierdzewnej. W rauchu system wazenia wykonuje pomiar wagi 100 razy na sekunde w amazonie nie wiem.
Ktory rozsiewacz waszym zdaniem bedzie lepszy i dlaczego? a moze macie inne propozycje? Warto doplacic za wage czy moze wziasc bez wagi? Prosze o porady i opinie
Pozdrawiam
-
Przez Qba1
AMAZONE ZA-M 1201 SPECIAL
- maszyna fabrycznie nowa - pojemność 1200 litrów, możliwość rozbudowy do 3000 L - szerokość wysiewu 18-24 m, możliwość wyboru innej szerokości pracy - hydrauliczne otwieranie komór - talerze oraz dół rozsiewacza wykonane ze stali nierdzewnej - w komplecie wałek, sita, oświetlenie - system SBS Promocyjna cena, ostatnia sztuka 2015! CENA NETTO: 18 700 zł Odbiór pod Płockiem. Po zdjęcia i więcej informacji proszę na priv. tel. 500 401 523 -
Przez hydroplast
Witam
Mam problem z moim rozsiewaczem nawozów Sulky DPX EXPERT.
Od jakiegoś czasu nie działa mi waga.
Pokazuje mi tylko na komputerze komunikat " hopper empty" skrzynia pusta.
Waga cały czas pokazuje 0,000kg.
Czy ma ktoś jakiś pomysł, oczywiście rozebrałem skrzynkę elektryczną i żadnej wilgoci nie było w środku.
Załączam zdjęcia.
Czy wie ktoś jaki jest pin do komputera Sulky vision wpb . W komputerze jest opcja sprawdzania czujników itp. Ale chronione jest to 4 cyfrowym pinem.
-
Przez kamil5421
Witam. Posiadam do sprzedania rozsiewacz Amazone Za-F 1003, ładowność 1t , w bardzo dobrym stanie, nie malowany , Cena do uzgodnienia tel. 503-459-794
-
Rekomendowane odpowiedzi
Claas Axion 800 czy new Holland t7 165S
Czytaj dalej »
Agregat 2.5 z kultywatora Unia Grudziądz plus Isaria 6000s