-
Podobna zawartość
-
Przez egon123
Witam. Kiedyś gdzieś przeczytałem, że do silników w mtz 82 stosowane sa pompy paliwa z fergusonów i silniki dostają nawet do 10koni więcej. Prawda to czy nie ? Czy może to inne ciągniki? Dokładnie nie pamiętam.
-
Przez uszol444
Witam.od dłuższego czasu mamy problemy z mf A mianowicie były wymieniane przez ostatnie 2 lata dwie turbiny😑 bo brał pod koniec duże ilości oleju.cisnienia oleju niby jest w porządku.pali elegancko cały czas na zimnym czy ciepłym zima/lato.aby co czasami jak się go odpali to rzadko Ale się zdarza że zadymi,gdy się go odpali,wtedy jest gaszony i odpalony ponownie i zero dymka.🙄 wczoraj woził kukurydzę na kiszone cały dzień w transporcie i zjadł przez jakieś 10h 3/4l oleju.jaka może być faktyczna przyczyna bo wymiana turbiny co roku mija się z celem bycia tego ciągnika 🤔?
-
Przez Rosomak22
Mam problem bo chciałbym kupuc ładowacz czołowy do masseya 6260 sześcio cylindrowy silnik i nie mogę znaleźć na ten model ale juz sa na 6270 i teraz pytanie czy bedzie pasował? Czy adaptacja bedzie taka sama do 6260 i 6270? Czy rozstaw srob będzie sie zgadzał?
-
Przez tomek722
Witam mam problem z hydraulika w MF rzecz polega na tym że gdy podczas szybkiego kręcenia kierownicą czasami przycinka orbitrol (orbitrol nowy). Druga sprawa to gdy podnoszę podnośnik i już beli podniosą się na max do góry to pompa podaje ciągle ciśnienie oleju na siłowniki podnośnika nawet jak się przełączy przełącznik na ehr na neutralny.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Jaki opryskiwacz
Kubota m4-073