-
Podobna zawartość
-
Przez JANCZAK1176
Witam fachowców trafił się MF3080 wujowi z zjechanymi frezami po rozebrani Mam dylemat co zrobić . Myślałem dać do napawania ale czy to wytrzyma .Ponoć odcinają od wałka frezy i wyciskając potem spawając .Dokładnie nie wiem co lepsze pytam się WAS co lepsze .Wie ktoś czy w Łódzkim województwie coś takiego robiom
-
Przez KrzysiekC
Witam potrzebuję szybkiej odpowiedzi na moje pytanko. Brzmi oni tak czy to jest dobrze spasowane. Wymieniłem łożyska na walkę ataku i czy dobrze jest to teraz złożone i czy taki luz ma być czy trzeba poprawić .?? Link do filmu. https://youtu.be/Z5clWrmCInY -
Przez chudy14145
Witam.mam taki problem z zetorem 7211.w pewnym momencie przy orce zniknely biegi wsteczny 1 2.Mozna wrzucic jeden z tych biegow i po puszczeniu sprzegla ciagnik jest jakby na luzie dalej,na polowych i drogowych jest tak samo.sciagalem pokrywe skrzyni w kabinie i nie widac zeby ktores z ciegien bylo urwane.tryby tez nie wygladaja na zuzyte.nie bylo zadnych oznak awarii wczesniej zadnych zgrzytow itp.Ma ktos pomysl co sie moglo stac?od czego zaczac szukanie przyczyn awarii?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Deutz fahr agrotron mk3 135
MIG/MMA most fanmig 340i