Dlaczego krokodyl nie działa
-
Podobna zawartość
-
Przez qwerty123
Witam.
Mam taki problem z krokodylem firmy Volant,podpinam to pod ładowacz stoll f10,w dżojstiku naciskam te przyciski odpowiedzialne za dodatkowe sekcje i brak efektu,siłowniki na krokodylu nie działają.Zastanawiam się czy może mieć to związek z siedmiobiegunową wtyczką,być może trzeba coś przepiąć niestety schematy w instrukcji w języku niemieckim.Dla ułatwienia zrobiłem zdjęcia:
To jest ta wtyczka
Tutaj podłączenie hydrauliki
-
Przez materrol
Cześć Wam
Posiadam zetora 7211 wraz z turem autopoziomującym, więc trochę on waży. Poszukuję jakiś szerszych kół na przód, gdyż oryginalne są za wąskie i pod wpływem ciężaru strasznie się topi, zwłaszcza przy krokodylu. Od czego mogą pasować bez żadnych przeróbek i gdzie je mozna dostać? Z góry dzięki za odpowiedzi.
-
Przez PaweAftarczuk
Witam
Mam mały problem z oryginalnymi przyrządami do swojej ładowarki Claas Targo K50. Mocowanie które posiadam nie jest raczej oryginalne i ciężko dobrać jakąkolwiek łyżkę czy też krokodyla. Czy wie ktoś może pod jakim hasłem szukać osprzętu do tego typu mocowania?
-
Przez Keniu6
Witam. Chcę zakupić krokodyla z zębami kutymi do TURa 5 zamontowanego na ursusie 914 i moim problemem jest jaki szeroki dobrac krokodyl jeśli tur pracuje na zwyklej niewzmacnianej pompie? Jaka szerokość była by najlepsza zeby pracował w mirę sprawnie, a nie zamulał? Jeśli ktoś mógł by doradzic z jakiej firmy polecilibyście dobrego sprawdzonego krokodyla?
-
Przez sstefan93
witam ,interesuje mnie ladowacz metal technik udzwig 1600kg z amortyzacja wstrząsów oraz chwytak na 2 silowniki, i krokodyl, osprzet moze byc z firmy wolmet bo jest tanszy a materialowo malo sie różni,
Ładowacz do ciagnika zetor proxima 65, gdzie kupie najtaniej ? Wie ktos cos ?
moze ktos ma taki sprzet i chcialby podzielic sie opinia ?
-

Rekomendowane odpowiedzi