Radio domowe a Władimirec
-
Podobna zawartość
-
Przez kondziu123
Witam poszukuję jakiegoś kursu z elektroniki w maszynach rolniczych jak na razie nic takiego nie znalazłem , i tak się zastanawiam czy takie kursy w ogóle są ? pozdrawiam
-
Przez urbanek
Witam Panowie, mam problem z moim Perkinsem. Mianowicie po wciśnięciu hamulca świeci się światło stop z lewej strony, a z prawej świeci się przedni kierunkowskaz, tylna cała lampa ( tj. pozycyjne, stop, kierunkowskaz.). Co to może być? Stacyjka jest włączona tylko na zapłon. Ursus jest z 89r.
Pozdrawiam.
-
Przez mds212
Witam chciałbym sie spytac od czego sa te kontrolki na desce o góry po lewej stronie. 1 jest od migaczy bo mi miga niezaleznie lewy czy prawy 3 mi mryga jak sie właczy migacz i jest podpieta przyczepa a reszta? Bo chciałbym je podłaczyc bo ja lubie jak wszystko co jest zeby chodziło
-
Przez agrofan98
Witam, tak jak w temacie chciałbym wykonać taki wilgotnościomierz do mojego BIN'a, właściwie mam dwa takie, ale chcę wykonać jeden i sprawdzić czy zda egzamin.
Od razu mówię że nie znam się na elektronice, znaczy kombinowałem z CB radiami do ciągników itp ale ogólnie to nie mam wiedzy.
Proszę Was koledzy o podpowiedzi i niezbędne rady bo bez Was mi się nie uda
-
Przez janekmakul1991
Witam wszystkich Niedawno zakupiłem John Deere'a 6330 Premium i kompletnie nie wiem jak korzystać z "komputerka" CommandCenter", a nie mam żadnej instrukcji ani znajomego, który miałby taki sprzęt
Co takiego może tam znaleźć, w czym może nam pomóc i przede wszystkim jak się tam poruszać, to mnie najbardziej interesuje
Oraz jakieś ciekawostki na temat tej serii
Z góry bardzo dziękuję
-

Rekomendowane odpowiedzi