STYMULACJA WZROSTU I NAWOŻENIE MIKROELEMENTOWE PRODUKTAMI INTERMAG W WARUNKACH STRESOWYCH DLA UPRAW.
-
Podobna zawartość
-
Przez Kamkow1
Witam. Jestem młodym początkującym rolnikiem więc potrzebuję kilku porad odnośnie żyta.
Mianowicie posialem żyto Serafino które w tamtym roku było brane z centrali.
Przedsiewnie dałem 120 kg/h Tarnogranu. Lecz chciałbym się dowiedzieć jaki nawóz oraz w jakiej ilości polecacie na wiosnę aby plon był w okolicach 6t/h. Oraz jakie środki stosować.
-
Przez dominikl95
Mam pytanie gdyz nie wiem czy rabarbar nawozic potasem i fosforem oraz wapnem jesienią czy lepiej wczesną wiosną,przed ruszeniem wegetacji. Proszę o poradę. -
Przez szogun170
Witam, jestem swiezakiem i chce się was poradzić. Chodzi o kolejność i rodzaj nawożenia pszenżyta. Powiedzcie czy jest ok: jesienią dolistnie plonvit + aminokwasy, z początkiem wiosny poprawka aminokwasami z siarczanem magnezu, kolejnie polifoska 21 i potem już wiem.. chodzi mi o to kiedy siarczan magnezu i czy plonvit mogę mieszać z aminokwasami.. Pozdrawiam
Ocb
-
Przez x-men
Witam. Chciałbym nauczyc sie czegos wiecej. Posialem pszeniczke odmiane artist z centrali. Obsada okolo 300 roslin siew 20. 09.2018.Wysiane 250kg polifoski6 i 3tony wapna. Ziemia 3 i troche 4klasy Wyglada bardzo ladnie. Teraz prosze o podpowiedz w sprawie nawozenia. Na początku ruszenia wegetacji chcem podac saletrosan 26 200kg potem po okolo 1 miesiaca saletrzak 300kg.
-
Przez Szary12
Witam mam pytanie czy ktoś z was pryskał dolistnie zboża Środkiem ADOB 2.0 Mn w składzie z Manganem ile razy można stosować takie nawożenie na pszenice na wiosnę ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
KRUS a praca
Czytaj dalej »
Amino Ultra