Jakie jest przełożenie na przystawce kątowej od c-328, c-330
-
Podobna zawartość
-
Przez Famer21
Witam. Mam takie pytanie, ale głównie do użytkownich fendta 700.. jak przenieść obsługe podnoszenie podnośnika tylniego na joystick? Podczas orki żeby można podnosić i opuszczać pług w joystiku wszystko w 1 ręce.. Wiem, że jest taka możliwość poprostu trzeba jakiś guzik wcisnąć żeby przeżucić z bocznego podnoszenia na joystik..
-
Przez Marcin349
Chciałbym się dowiedzieć jakie jest przełożenie tj 1 obrót kołem a obrót tego wałka z przodu.
-
Przez dzarjan8111
Jak w temacie piszczenie wystepuje w przystawce przykreconej do silnika, pisk pojawia sie tylko w jednym miejscu podczas obrotu kola pasowego i dosc krotko, smarowanie kalamitka w kole pasowym nic nie daje, tamten sezon przez pol zniw przechodzilo a na wyzszych obrotach nie slychac. Co myslicie? Silnik w gore? Czy ktos tak mial?
-
Przez Misiaczek57
Witam może ktoś z użytkowników forum wymieniała łożyska na walcu zgniarajacym kukurydzę w przystawce przed nożami wie jak wymienić. Czy należy rozebrać z dwóch stron i. jak zdjąć ta przekładnie z boku ? -
Przez michroz
Dzień dobry,
Proszę o podpowiedź czy skomplikowana jest wymiana uszczelniacza/pierścienia uszczelniającego w przystawce przedniego napędu w Aresie 550 RX.
Czy trzeba odkręcać przystawkę od skrzyni czy może istnieje możliwość dobrania się do tego w jakiś prosty sposób ?
Z góry dziękuję za podpowiedźi.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Dach w oborze.
Ursus C-360