-
Podobna zawartość
-
Przez PatKaz95
Technikum Inżynierii Środowiska i Agrobiznesu w Poznaniu-Golęcinie
będzie prowadzić nabór w roku szkolnym 2013/2014 w następujących zawodach:
- Technik Agrobiznesu
- Technik Inżynierii Środowiska i Melioracji
- Technik Mechanizacji Rolnictwa
- Technik Leśnik
- Technik Turystyki Wiejskiej
- Technik Hodowca Koni
-Technik Weterynarii
- Technik Odnawialnych Źródeł Energii
- Technik Logistyk
Zasadnicza Szkoła Zawodowa
- Mechanik Operator Maszyn i Urządzeń Rolniczych
- Mechanik Pojazdów Samochodowych ze Specjalnością
"Naprawam Motocykli i Motorowerów"
- Rolnik
- Ogrodnik
- Monter Instalcji Sanitarnych
Jest to szkoła z 65 letnią tradycją w kształceniu , dysponująca bogato wyposażonymi pracowniami, warsztatami szkolnymi oraz internatem. Jak wygląda szkoła można zobaczyć na tym filmie promocyjnym
ZAPRASZAMY!!!
Kontakt
http://www.zstpoznan.pl/
Technikum Inżynierii Środowiska i Agrobiznesu
ulica Golęcińska 9, 60-626 Poznań
Telefon: 061-8411-583
Fax: 061-8464455
Email: sekretariat@zstpoznan.pl
priv. @PatKaz95
priv. @Norasek1353
-
Przez Gość karol1994
W tym roku zaczynam studia na tym kierunku i interesują mnie podręczniki. Czy na wykładach i na ćwiczeniach będą mówić jakie podręczniki mamy mieć? Gdzie je można dostać? (np. jakieś księgarnie blisko sggw) Z góry dziękuję za pomoc.
-
Przez Farmer2222
Witam, chciałbym studiowac zaocznie zootechnike na Uniwersytecie Przyrodniczym we Wrocławiu lub na SGGW w Warszawie, ale najpierw potrzebuje kilku informacji na temat tego kierunku i tych uczelni, najlepiej od samych studentów zootechniki/absolwentów. Na początku chciałbym sie zapytac czy na pierwszym stopniu mozna sie duzo dowiedziec nt. żywienia, głównie bydła mlecznego, czy dopiero na 2 stopniu wybierając konkretną specjalizacje, interesują mnie jeszcze ogólne informacje, jak jest cieżko? Którą uczelnie wybrac?
-
Przez dawid2m
Witam,
czy jest w Poznaniu warsztat zajmujący się naprawą ciągników rolniczych/kombajnów? Każdego rodzaju: starych, nowych, dużych, małych, polskich, zagranicznych, gdzie naprawiają np sprzęgła, silniki, skrzynie biegów, mosty napędowe, podnośniki i wszystko inne związane z traktorami. (pomijam szlifowanie wałów, cylindrów etc).
-
Przez Leni933
Witam,
w tym roku muszę odbyć miesiąc praktyk administracyjnych w urzędzie związanym z rolnictwem. W pierwszej kolejności pomyślałem o ARiMR jednak nie wiem co tam każą robić studentom na praktykach. Nie chce cały dzień siedzieć i przekładać czy liczyć kartki. Może ktoś był na takich praktykach w tym urzędzie i jest w stanie co nieco powiedzieć czego tam wymagają, jakie zadania dostają studenci. Z góry dziękuje za odpowiedź!
-

Rekomendowane odpowiedzi