prasa new holland
-
Podobna zawartość
-
Przez Padykilos
Witam, zwaracam się do was z prośbą o wytłumaczenie różnic pomiędzy tymi modelami. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, a z tego co pamiętam to seria T5 zaczynała się od 99KM. Proszę o pomoc pozdrawiam .
-
Przez plati
Witam.
Generalnie mam taki problem, że elektrozawory w mojej prasie są już wyeksploatowane i dochodzi do ich zacinania czasem.
Chciałbym dokupić takie elektrozawory, jednak nigdzie nie mogę znaleźć sklepu, czy zakładu hydraulicznego, który dopasuje mi te elektrozawory.
Wrzucam zdjęcia poglądowe rozdzielacza i "elektrozaworu"(w sumie nie wiem jak to się fachowo nazywa).
Na rozdzielaczu jest wybity nr i nazwa firmy COMATROL
Jeśli ktoś się zna na takim czymś i chciałby się podzielić wiedzą, to byłbym bardzo wdzięczny.
Pozdrawiam
-
Przez Gość
witam, ile w przybliżeniu kosztuje wystrojenie kombajnu new Holland do koszenia kukurydzy? heder, sita itd -
Przez kotek85
Witam
Potrzebuję waszej rady który z kombajnów wybrać rowazam New Holland 8030 8040 lub Dominatora 66. Kombajn pracował by na 40-50 ha.
Z góry za wszystkie sugestie dziękuję
-
Przez rolnikokos
Witam, chciałbym poznać opinie użytkowników tych pras. Jakie są jej zalety i wady? Na co zwrócić uwagę przy kupnie takiej prasy? Miałaby docelowo chodzić w zestawie z new Hollandem T4 85km czy ciągnik da sobie z nią radę? Będzie prasować słomę, siano i sianokiszonkę. Dzięki mile za wszystkie odpowiedzi. pozdrawiam
-
Rekomendowane odpowiedzi
New Holland Ford 5635 75KM opinie czy warto kupić?
Czytaj dalej »
New Holland CS540