Vicon RV 1601 warto kupić?
-
Podobna zawartość
-
Przez Padykilos
Witam, zwaracam się do was z prośbą o wytłumaczenie różnic pomiędzy tymi modelami. Na pierwszy rzut oka wyglądają tak samo, a z tego co pamiętam to seria T5 zaczynała się od 99KM. Proszę o pomoc pozdrawiam .
-
Przez norbi9032
Witam czy ktoś ma do sprzedania bieżnie do zgrabiarki Deutz fahr ks 3.37.? Lub może ktoś wie czy ktoś by dorobił tą część? Szukałem na internecie i ciężko z częściami do tego modelu. Może pasuje od innego modelu, orientuje się ktoś? Pozdrawiam 😉 -
Przez kamil5421
Witam mam pytanie odnośnie ciągników new holland, czym się różnia. Modele swb od lwb? -
Przez Mario5
Witam jak wasze opinie na temat tej maszyny użytkuje ktoś? Chętnie odkupie łopatki 135mm 4 sztuki, jeśli ktoś ma proszę się odzywać. Nie mam też siłownika przechyłu ma ktoś na sprzedaż lub mógłby mi podać wymiary to znaczy skok siłownika i jego długość i wymiary mocowań? Patrzyłem też siłowniki do otwierania zasuw takie cieniutki i nowy kosztuje ponad 1000 zł a idą 2 czemu takie ceny? Jaki olej do przekładni i jak go zlać bo jest śruba na środku przekładni ale to do zalania a od spodu nie ma żadnej.
-
Przez sylwek23111
Witam, czy przerabiał ktoś przystawkę 5-rzędową do kukurydzy firmy New Holland(MR575W) do Claasa Dominatora 98 lub podobnego? Wiem że trzeba prawdopodobnie zmodyfikować ramkę do zamocowania na gardzieli i przerobić napęd z dołu do góry, ale nie mogę nigdzie znaleźć informacji jakie obroty ma Claas, a jakie New Holland. Może ktoś spotkał się z takimi danymi, albo doradzi czy jest sens to przerabiać?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Brona wirowa Rabewerk
McCormick mc