-
Podobna zawartość
-
Przez Gość ROTODISEL
Mam pytanie- na tabliczce jest wbite i240obr/min a wałek wom ma 540 czy mogę podłaczyć bezpośrednio dowalając jedynie więcej obrotów śilnika i niebawic sie w przekładnie pasowe?dodam pompa nowa z deklami na wlotach zalana olejem leżała od 90tych w magazynie plomby i fabryczna farba nawet na kole pasowym.Prosze o porady
-
Przez kamil5421
Witam. Sprzedam ciągnik Deutz-Fahr Agrofarm 410 wersja GS , 86 km. 2900 h , 2011rok . z turem Metal-Fach udzwig 1600 kg . stan b.dobry . Jestem pierwszym właścicielem, ciągnik pracował jako pomocniczy , Cena 135 000 zł , do Negocjacji . Zdjęcie w linku poniżej
https://zapodaj.net/8c75c0873587d.jpg.html
-
Przez zacx18
Witam mam problem z rozłączaniem się rewersu elektrohydraulicznego w ciągniku DF Agroplus 100 (skrzynia bez półbiegów). Rewers rozłącza się gdy obroty silnika spadną poniżej 800 obrotów powyżej 800 działa i nie ma znaczenia czy olej jest ciepły czy zimny . Gdy rozłączy się rewers wyrzuca błąd w postaci migającej lampki (jedno błyśnięcie długie , cztery krótkie )
Czy może być to wina pompy hydraulicznej ? czy coś innego ?
-
Przez Primorac
Panowie mam nie mały problem z Agrofarmem, mianowicie dość często mi się przegrzewa. Wcześniej było to bardzo notoryczne ale po wymianie termostatu trochę się to unormowało ale nadal nie jest idealnie. Ubywa mi płynu chłodniczego ale oleju nie przybywa, w zbiorniczku robi się małe ciśnienie. Czy to na pewno uszczelka pod głowicą czy są jeszcze jakies inne możliwości ?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Deutz Fahr 420T agrofarm problem z N ciągnik nie rusza
Czytaj dalej »
Bizon Z058 & New Holland