Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

My myślę o nowym ciagniku ze stajni DF. Agroplus 410 czy Agrofarm 410 jaka jest róznica w cenie? Obydwa maja 85km (Agroplus z Overboost ma95km)

Obydwa brał bym z szyber dachem, klima, skrzynią (20P/20T Agrofarm) (30P/15T Agroplus) w Agroplusie wzioł bym mocniejszy tylny podnośnik. W obydwu przednie obciażniki 40kg*8... Wybór zależy od ceny...

Gość Profil usunięty
Opublikowano

W agroplusie masz wszystko za dopłatą,a w agrofarmie to jest standard. I agrofarm jest troche większy gabaretowo, ponieważ to bardziej ciągnik główny.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Agro farm chyba 140 netto z oferty co mialem ostatnio a agroplus 315 135 czy jakoś tak

Opublikowano

Pewnie nie opłaca się brać agroplusa...

Mi zwykły mechaniczny podnośnik i skrzynia 20P i 20T wystarczy...

Wiec w 170tyś brutto bym go kupił?

A agroplus ile jest tanszy? (orientracyjnie)

Gość Profil usunięty
Opublikowano

Agro farm mniej wiecej 4t ,a agro plus 3,5t. Obydwa modele z obciążnikami. A cena między jednym i drugim to jakieś 10tyś max 15-20. Ale jeżeli chodzi o pomocnika to na jaki areał i jakie masz jescze ciagniki?

Gość Profil usunięty
Opublikowano

To lepszy bd raczej agrofarm ,ponieważ troche mocniejszy w konstrukcji, większy ,a jeżeli bd miał tylko 2 ciagniki do wykorzystania.

Gość Profil usunięty
Opublikowano

I co udało się sprzedać te dwa stare

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Gość ROTODISEL
      Przez Gość ROTODISEL
      Mam pytanie- na tabliczce jest wbite i240obr/min a wałek wom ma 540  czy mogę podłaczyć bezpośrednio dowalając jedynie więcej obrotów śilnika i niebawic sie w przekładnie pasowe?dodam pompa nowa z deklami na wlotach zalana olejem leżała od 90tych w magazynie plomby i fabryczna farba nawet na kole pasowym.Prosze o porady
    • Przez kamil5421
      Witam. Sprzedam ciągnik Deutz-Fahr Agrofarm 410 wersja GS , 86 km. 2900 h , 2011rok . z turem Metal-Fach udzwig 1600 kg . stan b.dobry . Jestem pierwszym właścicielem, ciągnik pracował jako pomocniczy ,   Cena 135 000 zł , do Negocjacji . Zdjęcie w linku poniżej
      https://zapodaj.net/8c75c0873587d.jpg.html
    • Przez zacx18
      Witam  mam problem z rozłączaniem się rewersu elektrohydraulicznego   w ciągniku DF Agroplus 100  (skrzynia bez półbiegów). Rewers rozłącza się gdy obroty silnika spadną poniżej 800 obrotów powyżej 800 działa i nie ma  znaczenia czy olej jest ciepły czy zimny    . Gdy rozłączy  się rewers  wyrzuca błąd   w postaci migającej lampki  (jedno błyśnięcie długie , cztery krótkie )
      Czy może być to wina pompy hydraulicznej ? czy coś innego ?
    • Przez Primorac
      Panowie mam nie mały problem z Agrofarmem, mianowicie dość często mi się przegrzewa. Wcześniej było to bardzo notoryczne ale po wymianie termostatu trochę się  to unormowało ale nadal nie jest idealnie. Ubywa mi płynu chłodniczego ale oleju nie przybywa, w zbiorniczku robi się małe ciśnienie. Czy to na pewno uszczelka pod głowicą czy są jeszcze jakies inne możliwości ? 
    • Przez mad
      Panowie, jak duże są różnice miedzy  aresami serii 6x0 a 6x6?

• Dodaj nową pozycję...
v