-
Podobna zawartość
-
Przez Grzes5
Potrzebuje schemat podłączenia elektrycznego myjki od dojarki przewodowej Westfalia Westfalia Circomat Autotherm
-
Przez Maroczek1
Witam!
Chciałbym zapytać jaki rozmiar opon do samochodów odpowiada rozmiarowi opony przyczepy: 6.5 - 16C lub 7.5 - 16C ?
Te opony w mojej przyczepie pochodzą prawdopodobnie od Żuka, lecz nie ma już w oponach do samochodów dostawczych takich ozaczeń jak np. 6.5 - 16C lub 6.5 R16C tylko są oznaczenia takie jak w samochodach osobowych np. 175/65R16..
Prosze o odpowiedź Bo moje opony jeszcze trochę i nie będą się nadawały do użytku...
-
Przez Imbroglio
Czy macie jakiś sprawdzonych dostawców, producentów elementów gumowych do ciągników Ursus?
Chodzi mi o wszelkiego rodzaju osłonki gumowe, mieszki itp. Do C360 kupiłem mieszek osłony drążka zmiany biegów to jeden się rozpadł zanim zdążyłem go założyć (wymienili w lokalnej agromie), drugi po paru tyg w zasadzie nie istnieje. Podobnie np. osłonka przegubu drążka kierowniczego w C385.
Czy jesteśmy skazani na loterię i nadzieje że Chińczyk tym razem zrobił z gumy a nie z gównolitu? Jestem w stanie zapłacić zamiast tych 3zł nawet kilka razy więcej, byle tylko mieć pewność że guma nie rozpłynie się po miesiącu.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Poidła dla bydła
Krone Swadro TC760 Plus