-
Podobna zawartość
-
Przez kamil5421
Witam. Posiadam do sprzedania wóz paszowy Trioliet solomix 10 m3 , stan b,dobry. posiada wagę elektroniczną , wysyp na dwie strony ,
Cena do negocjacji , 23 500 ... zainteresowani PriV .
-
Przez bartik534
Witam wszystkich serdecznie. Tak jak w temacie chciałbym poznać opinię użytkowników na temat wozów paszowych. Mianowicie interesuje mnie 14 m3 Wóz paszowy i tu mam problem bo nie wiem czy wziąść z jednym czy dwoma ślimakami.. Marks wozu jako taka dla mnie nie ma znaczenia choć dla ciekawskich mogę zdradzić że mam ofertę na maszynę kuhn w cenie 105 tys netto za 2 ślimakowy. Jednak nie do końca wiem czy to dobre rozwiązanie brać 14m3 w w tej konfiguracji. Bardzo prosiłbym o uzasadnione wypowiedzi. Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
-
Przez dawid141413
Witam, interesuje się zakupem wozu paszowego sgariboldi monofeeder st 14 i mam kilka pytań do użytkowników. Jakim ciagnikiem mieszacie? Ile kg? Jak z awaryjnoscia?
-
Przez ekitowski
Witam
Posiadam wycinak trioliet zt 170 - sprzęt działa bez zarzutów ale ma brak - mianowicie nie posiada mechanizmu spychania wyciętego materiału - chciałbym coś takiego dorobić - mechaniczne - czy hydrauliczne - ważne żeby działało - a że nie bardzo chce mi się wynajdować koła na nowo to zwracam się do Was z prośbą o jakieś foto gotowych rozwiązań - tak coby dało się z tego coś wykonać - ewentualnie jak ktoś z okolic Piotrkowa Tryb to chętnie bym podjechał i obejrzał osobiście wycinak z takim mechanizmem. Z góry dzięki za poświęcony czas.
-
Przez kamil5421
Sprzedam . paszowoz teioliet 12m 2 slimaki . stan paszowozu dobry cena 28 700 . wiecej info priv
-

Rekomendowane odpowiedzi
Podajnik ślimakowy/paszowy elastyczny
Mieszanie paszy dla opasów