Odorywanie od miedzy pługiem obrotowym.
-
Podobna zawartość
-
Przez cipekfan69
Witam jakie są różnice pomiędzy podstawowymi wersjami seri m i r również cenowe będę wdzięczny za odpowiedz.
-
Przez Admiral150
Witam:)
Mieszkam na Podkarpaciu i mam ok 10 hektarów pola. Posiadam c-330 a w jesieni kupiłem sobie MF 698 .Poszukuje do MF jakiś agregat bierny bo nie mam to niego żadnego sprzętu tylko pługi obrotowe 4 skibowe.Chciałem się poradzić bo mam taki dylemat czy kupić agregat uprawowo siewny 2,5m z hydropakiem do tego mój poznaniak czy agregat uprawny 3m lub 3,2m. Jeżeli uprawowo siewny to jaki talerzowy czy sprężynowy i z jakimi wałami? Który robi w polu lepiej??? Chciałem się zapytać czy te agregaty uprawowo siewne dobrze robią w polu czy opłaca mi się kupować agregat uprawowo siewny do MF czy nie będzie za mały ?? A może lepiej kupić agregat uprawny 3 m lub 3,2 m i siać c-330 .Może mi ktoś doradzi co mam kupić do MF?
Ps. Z góry dziękuję za poradę. Pozdrawiam
-
Przez MAti348
Witam zamierzam kupić ładowacz czołowy do mojego Zetora Forerry 11441 z 2005r. Sprzedawca oferuje mi tura Trac-Lift 220sln stąd moje pytanie, ponieważ większość zakłada 260 a nie 220, czy są jakieś znaczące różnicę pomiędzy tymi dwoma modelami ładowaczy i jaki polecacie do takiego ciągnika, Może ktoś ma na sprzedaż używany ładowacz w rozsądnej cenie do tego ciągnika ?
Z góry dziękuje za pomoc !
Pozdrawiam Mati34811
-
Przez kubar3
Witam,
Panowie jaka jest różnica między rozpylaczami WUZETEM DSL150A35, a DSL150A38
DSL150A38 jestproponowany do 3p/255 natomiast DSL150A35 w 235 i 2812.
Silniki te same tylko moce różne, czy domniemywac można że DSL150A38 daje większą dawke paliwa?
-

Rekomendowane odpowiedzi
Vortex czy stark - kosiarka bijakowa
Mtz