-
Podobna zawartość
-
Przez dawid141413
Witam, interesuje się zakupem wozu paszowego sgariboldi monofeeder st 14 i mam kilka pytań do użytkowników. Jakim ciagnikiem mieszacie? Ile kg? Jak z awaryjnoscia?
-
Przez ekitowski
Witam
Posiadam wycinak trioliet zt 170 - sprzęt działa bez zarzutów ale ma brak - mianowicie nie posiada mechanizmu spychania wyciętego materiału - chciałbym coś takiego dorobić - mechaniczne - czy hydrauliczne - ważne żeby działało - a że nie bardzo chce mi się wynajdować koła na nowo to zwracam się do Was z prośbą o jakieś foto gotowych rozwiązań - tak coby dało się z tego coś wykonać - ewentualnie jak ktoś z okolic Piotrkowa Tryb to chętnie bym podjechał i obejrzał osobiście wycinak z takim mechanizmem. Z góry dzięki za poświęcony czas.
-
Przez kamil5421
Sprzedam . paszowoz teioliet 12m 2 slimaki . stan paszowozu dobry cena 28 700 . wiecej info priv
-
Przez bel920
zastanawiam się nad kupnem giganta i moje pytanie jak się sprawują i jak z częściami do nich woj kujawsko pomorskie
-
Przez grzegorz19941
Witam
Ostatnio zastanawiam się nad kupnem paszowozu. Z racji tego że obora jest starego typu wybór padł na wóz poziomy. Czy ktoś z was może mi doradzić czy warto zaryvzykować na poziomy wóz paszowy? tj. czy to prawda, że szybciej miesza i jest lepszy do bel? myślałem nad wozem paszowym intermix r8. Czy waszym zdaniem 8 m3 nie jest za mały na 30 sztuk dojnych + 25 młodziezy? macie może jakieś opinie nad wozami intermix? pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Petkus Gigant sita
Mieszanie paszy dla opasów