-
Podobna zawartość
-
Przez dark34
Witam interesuje sie kupnem nowego ciagnika w przedzialem mocy 180-200km cena okolo 400tys brutto podkreslam okolo moze to byc 450 ale i 350. Mam gleby dosć ciezkie, gory, to ma byc ciagnik ladny i wytrzymaly. w grę wchodzą Massey Ferguson, Case, New Holland, bo John Deere to moze sie nie miescic w tej cenie ale i tez jest przereklamowany, takze pomozcie w wyborze
-
Przez Gość
Mój kolega ma obore na 40 sztuk krów i kiedyśbrałęm od niego gnój to go brał turem . Ale od niego też brałem gnojowice od tych krów . Jak on to zrobił że miał obore na głębokiej ściólce i miał gnojowice ? Czy jest możliwość ścielania na rusztach ?
-
Przez guex1
panowie mam okazje za darmo odbierać gnojowice z ruszt z tuczarni, beczkę mam 10tyś jedyny problem w tym że mam 10 kilometrów na pole od tego miejsca. jest to waszym zdaniem opłacalne? jak daleko można wozić gnojowice żeby było to opłacalne?
-
Przez dawid199303
Witam serdecznie, mam problem, gnojowica pod warzywa to dobry pomysł, ale mając ogródek na działce nie rolnej tylko budowlnej mogę lać gnojowicą? nie ma przeciw temu jakiegoś zapisu w aktach prawnych, nie zabiorą za to dopłat? Pytam się bot działka graniczy z sąsiaem który twierdzi że ciągle śmierdzi że niby gnojowica leci rowem i przez to chodzi w tej sprawie do gminy. Mogę liczyć na dobra radę ?
-
Przez Andrzej2202
Witam ..Chcę zaadaptowac stodołę na głęboką ściółkę :
będą tam dwa kojce jeden 8,5 x 3,7
drugi 8,5 x 5,3
Potrzebne mi są pozwolenia bądź jakieś projekty...??
Jaką zastosowac wentylacje w takiej glębokiej ściółce ?
Proszę o pomoc ....
Dzięki
-

Rekomendowane odpowiedzi
Nauka Orki. Pomożecie ?
Claas Arion 610c + fortschritt