Skocz do zawartości

"Rolnik szuka żony"

kubo123

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

.Nazywasz go dziadkiem ,a chciał bym Cię zobaczyć ,jak Ty będziesz wyglądał w jego wieku ,a tym bardziej sprawny będziesz .

wątpię aby ktoś z nas dożył takiego wieku w takiej sprawność... (nie uogólniam) ale przy dzisiejszym tempie życia i odżywianiu..... to z tym możemy mieć problem ... 

Oczywiście ,że Natalia rozstała się z Pawłem już dawno .Na internecie jakiś czas temu był artykuł o Natalii i Pawle. Tak więc pogłoski o ślubie to bajki .

Ty widzę, że jesteś taki obeznany w RSŻ. Mam do ciebie pytanie, jesteś jakimś drugim reżyserem? Czy prowadzisz, gazetę "Miłość na wsi"

Ty widzę, że jesteś taki obeznany w RSŻ. Mam do ciebie pytanie, jesteś jakimś drugim reżyserem? Czy prowadzisz, gazetę "Miłość na wsi"

Odpowiadam na Twoje pytanie .Otóż mam oczy i czasami w wolnych chwilach czytam różne ciekawostki .Swego czasu był artykuł na internecie o wspomnianej parze i Natalia bardzo obrazowo wypowiedziała się na temat Pawła .Nie będę cytował jej wypowiedzi .Wspomniała ,że wróciła w swoje rodzinne strony i ma bardzo dobrą pracę .Tu nawiązała do ogromnych długów Pawła .To wszystko w razie pytań wal śmiało ,jak będę potrafił to pomogę mniej poinformowanemu koledze .A co do Tonu ,jakim się posługujesz na ''Ty '' jest zbędny .Nie piłem z Tobą wódki i nie zamierzam .Pozdrawiam .

Oczywiście ,że Natalia rozstała się z Pawłem już dawno .Na internecie jakiś czas temu był artykuł o Natalii i Pawle. Tak więc pogłoski o ślubie to bajki .

a ja ostatnio gadałem o nich z koleżankami z jego okolicy i mówiły, że są oni nadal razem, ale jeszcze przed ślubem...

także już sam nie wiem, jaka prawda.

Ponoć ślub był, ale zaraz rozwód i pół majątku szlag trafił.

chyba połowę kredytów szlag trafił ha ha ha

tam już chyba wartość majątku mniejsza niż wysokość kredytów.

ten może spokojnie się żenić, gorzej mu raczej nie było by nawet po rozwodzie, podział majątku to też podział kredytów

Niby tak, aczkolwiek sąd na prośbę (lub sam może zasugerować) osoby odchodzącej z gospodarstwa może orzec odpowiednią kwotę pieniędzy za pracę (której faktycznie mogło nie być) włożoną w gospodarstwo za czas pożycia małżeńskiego, tak czy inaczej w tych czasach najlepiej być bardzo bogatym żeby dać w łapę sędziemu i mieć spokój lub po prostu nie mieć nic i naciągać średniozamożnych.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v