Skocz do zawartości

"Rolnik szuka żony"

kubo123

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie

Kochani! a tak serio jak można zakochać sie w kimś w 1  tydzień? (owszem można znam takie przypadki i są już kilkanaście lat małżenstwem)ale nie w tv,to wszystko robione pod publike czy są to słuszne wybory czas pokaże jak pobęda ze sobą ,poprostu życie zweryfikuje jak wiadomo do tanga trzeba dwojga i nic na siłe.A z drugiej strony to chłopaki raczej niewyglądaja na takich co by mieli jakis problem z poznaniem kobiety tu chyba tylko chodzi o chwilkę sławy bo w dalszym ciągu niemogę zrozumieć w jakim celu ma służyć ten program,

Program robiony jest pod publikę ,oglądalność wysoka ,a czy szczeście ktoś w nim znajdzie ?,Raczej nie bo taka para zawsze będzie wzbudzać zainteresowanie i prędzej czy pożniej ,ktoś nie wytrzyma napiecia,presji .To jest dobre dla celebrytów a nie rolników z krwi i kości.Ile jest kobiet na forum ,ile tematów zwiazanych z miłością i jakoś nie słychać aby ktoś w ten sposób sie poznał ,związał i był szczęśliwy. Dla mnie to fikcja  .

I  co wy na te wybory? Mnie trochę zaskoczył wybór Rafała i Roberta

Rafał dla mnie jasne nie szuka miłosci tylko sławy. miał losować, to o czyms swiadczy. Dlaczego nie wybrał Marty? widzieliście tydzien temu jak sie do niego kleiła na "randce" nie wiedział gdzie uciekac, więć wybrał ta przed którą nie musi uciekać

Co to się porobiło, coś u Grzesiek i Ani na koniec tak dziwnie jakby Ani coś ...

nic takiego nie zauważyłem. Piekny widok jak sie uczucie rodzi. az taka pozytywna zazdrość nachodzi. trzymam za nich kciuki

Program robiony jest pod publikę ,oglądalność wysoka ,a czy szczeście ktoś w nim znajdzie ?,Raczej nie bo taka para zawsze będzie wzbudzać zainteresowanie i prędzej czy pożniej ,ktoś nie wytrzyma napiecia,presji .To jest dobre dla celebrytów a nie rolników z krwi i kości.Ile jest kobiet na forum ,ile tematów zwiazanych z miłością i jakoś nie słychać aby ktoś w ten sposób sie poznał ,związał i był szczęśliwy. Dla mnie to fikcja  .

No i taka prawda, robione o tak dla picu, wybrane samo bogactwo a nie prawdziwa wieś, pic na wode za miesiąc jakis będzie reklamował gnojoskoki, inny będzie tańczył albo śpiewał i o tyle z tego 

Zauwazcie, że w pierwszych odcinkach przedstawiają swoje gospodarstwa. I maksymalnie chyba było 70ha. A kto z nich ma takie gospodarstwo odpowiedni sprzęt? Jeden z nich miał John Deera 7290r, drugi Claasa Axiona. Ten dziadek na 15ha miał John Deera 150 konnego i do owiec rozrzutnik 12 tonowym. Myślę że oni za występ w tym programie dostają jeszcze pieniądze za reklamowanie produktów danego producenta.

@SzymonWowski To że mają profit to jest pewne bo niektórzy tylko po to tam idą.Bo jak się zakochać w 4 dni i wiedzieć że to będzie druga połówka na całe życie ?.Jak wygaśnie zainteresowanie to taki związek się rozpadnie i każdy pójdzie swoją drogą.To jest mydlenie ludziom oczów.Ale jak jest popyt to jest i podaż.Rafał dziś ustawił status w związku o ile to jest jego prawdziwe konto."Chłopaki do wzięcia' są już bardziej prawdziwi od "RSŻ" ale tam to jest przejaskrawione znów za bardzo w drugą stronę.Wzięli jakiś pijaczków dali im parę złoty na wino i robią z siebie debili ku uciesze innych

Edytowane przez jonek98

Kolego Szymonie ,co do Eugeniusza to się grubo mylisz i widzę ,że jesteś nie doinformowany .Nazywasz go dziadkiem ,a chciał bym Cię zobaczyć ,jak Ty będziesz wyglądał w jego wieku ,a tym bardziej sprawny będziesz .Na temat Eugeniusza był obszerny artykuł na internecie i między innymi było napisane ,że przekazał spore gospodarstwo synowi bodaj 100ha .Był też wójtem i bardzo się udziela w różnych organizacjach .To jest zacny człowiek i obyty w świecie .Życzył bym sobie ,żeby co nie którzy, chociaż w połowie dorównywali  tak zacnej i uprzejmej  osobie ,co można zobaczyć w RSZ .Pozdrawiam .

Przecież ten rozrzutnik sponsor programu postawił na podwórku żeby go zareklamować i najpewniej zabrali po programie, lokowanie produktu. Tak jak Rafał kilka kartonów składał i specjalnie eksponowali na kamerach co w nich było pakowane. Czy też u Ani akcje z przecinaniem drewna sprzętem firmy sponsorującej program.

Merkoo

Ale Ty się podniecasz
Przecież nie musisz zauważać tych reklam
Widziałeś czym cięli drzewo a pamiętasz o czym wtedy rozmawiali?

U dziadka stał rozrzutnik na podwórku i się babcie wyginaly przy nim

Ale równie dobrze mógłbyć to styropianowy dinozaur i też by się wyginaly
Ważne że dziadek miał okazję trochę się rozerwać i porozmawiać

Co Ty masz 10 lat ze tak reklamy dzialaja na Ciebie
Widzisz lego i już mamie żyć nie dajesz

Grzegorz napewno coś na tym programie zyskał-może więcej jak zapas środka na cały rok

Podniecacie się tymi reklamami, a na początku i na końcu jak byk jest napisane, że "program zawiera lokowanie produktu". A to że nie udolnie jest to wkomponowane w program to już inna bajka. Wszystko musi na siebie zarabiać więc reklamy są i będą, a w następnej edycji pewnie będzie ich jeszcze więcej.

Gość Profil usunięty

Merkoo

Ale Ty się podniecasz

Przecież nie musisz zauważać tych reklam

Widziałeś czym cięli drzewo a pamiętasz o czym wtedy rozmawiali? 

Nikt nie pamięta, bo nie o to chodzi twórcom programu. W zamyśle twórców chodzi o pokazanie rolnikom jak najwięcej reklam sprzętu, więc siłą rzeczy nie istotne jest o czym oni tam rozmawiają. A ludzie z miasta i tak nie są zainteresowani tym sprzętem rolniczym, więc tym bardziej dialogi uczestników nie są dla nich istotne podobnie jak cały program.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Podobna zawartość

• Przez radas
      Witam jestem Nowy na tym Mega fajnym forum od kilku lat jeżdze do wujka Pomagać mu w 100hektarowy gospodarstwie !! Mega podoba mi się ta praca !! mam 18 lat i Marzy mi się Własne gospodarstwo !! ale niemam pojecia jak mogę zacząc realizować swoje mażenie !! czy w ogóle mam jakieś szanse ?? z kąd wziąć kase Itp. ?? POzdrawiam wszystkich !
    • Przez Paula98r
      Dzień dobry. Mam pytanie odnośnie młodego rolnika. Czy mam szanse dostać 
      - mając skończone technikum mechanizacji rolnictwa
      -zdany egzamin zawodowy na M1 i M2 
      - nie zdany egzamin na M 43
      Czy jak mam nie zdanej ostatniej kwalifikacji to mam jakieś szanse czy musze mieć wszystkie 3 kwalifikacje?

• Gość kadioor
      Przez Gość kadioor
      Jestem młodym rolnikiem. W 2019 chcę ubiegać się o dotacje z funduszu 'młody rolnik'. Ile procent dotacji muszę przekazać na dany cel? 80% czy 100%? Chciałbym wiedzieć czy zostaje jakiś procent dla siebie, który nie będzie sprawdzany na co został przekazany. 
    • Przez rolnikk70
      Witam złożyłem wniosek na mr w lipcu jak długo mam czekać za decyzją?
    • Gość
      Przez Gość
      Witam , czy jest jeszcze możliwości złożenia wniosku na młodego rolnika ? Jestem świeżo po technikum rolniczym i mam pewnosc że ta premia była by mi przyznana .
  • Dodaj nową pozycję...
v