Skocz do zawartości

ładowacz 3 sekcyjny opada

massey235

Rekomendowane odpowiedzi

Wybrane dla Ciebie
Gość Adrian34966

uszczelniacze w siłownikach przepuszczają albo rozdzielacz, odepnij wszystkie przewody od rozdzielacza i jak wtedy będzie opadał to uszczelniacze w siłownikach

Nawet wystarczy zeby sprawdził czy tłoki się nie pocą.

Gość Adrian34966

@adrian tłoki nie będą się pocić bo przepuszcza uszczelka wewnątrz siłownika dwustronnego działania.

A no fakt pomyliło mi się z siłownikiem jedenostronnego działania ;)

Jeśli chcesz dodać odpowiedź, zaloguj się lub zarejestruj nowe konto

Jedynie zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony.

Zarejestruj nowe konto

Załóż nowe konto. To bardzo proste!

Zarejestruj się

Zaloguj się

Posiadasz już konto? Zaloguj się poniżej.

Zaloguj się
  • Podobna zawartość

• Przez farmers99
      Ładowacz na tył ciągnika do przewozu bel,po co wizic turem jak można tym i szybciej,zapinasz do mf255 i śmigasz.
    • Przez dabroch8
      Witam.

Parę miesięcy temu kupiliśmy tura do ursusa c-385.Bardzo słabo podnosił i miał straszne drgania.Dziś wymieniliśmy pompę hydrauliczna.Szybciej podnosi ale nadal ma straszne drgania nie wiem jaka jest tego przyczyna prosił bym o jakieś rady może ktoś miał już taki problem.

Z góry dzięki i pozdrawiam.
    • Przez uglibugli
      Mam pytanie czy możecie mi wytłumaczyć na jakiej zasadzie działa chwytak w takim ładowaczu ??? tzn jak sie zamyka zeby nabrać obornik i jak się otwiera zeby go wysypać np nad rozrzutnikiem ??? proszę was o pilną pomoc bo jest mi to strasznie potrzebne
    • Przez uglibugli
      Witam
      Mam suwnicę i materiał na konstrukcję do stworzenia "suwnicy bramowej" tylko mam problem z chwytakiem ponieważ suwnica ma tylko jedną linkę a standardowe ładowacze elektryczne chwytaki mają zamykane ręcznie a ja potrzebuję to jakoś zamykać automatycznie tylko nie wiem jak znalzłem fajny ładowacz http://tablica.pl/oferta/ladowacz-obornika-ID3dmpP.html#a028600339 i on ma to jakoś inaczej skonstruowane tylko nie mogę rozszyfrować jak to działa może ktoś z was mi pomoże z góry dziękuję za wszystkie sugestie
    • Przez romero
      Witam. Szukam tura do celtisa 456, myśle o nowym z firmy INTER TECH. Czy ktoś z was taki posiada? chciałbym dowiedzieć się jak to się sprawuje, jaki ewentualnie model wybrać?
  • Dodaj nową pozycję...
v