-
Podobna zawartość
-
Przez casejx80
Witam mam problem z td 5030 mianowicie od pewnego czasu zaczął opadać hamulec jak wcisnąłem pedał i trzymałem opadł do końca ... 2 dni temu zaczął palić się stop i pali się nieustannie ... a gdy zaciągnę ręczny i później puszczę to napęd piszczy tak jak przy właczonym przednim napędzie dopiero jak zgaszę to to puszcza .... jakieś sugestię prosze pilnie o pomoc bo mam jeszcze robotę w polu. Dodam jeszcze że ciągnik ma 3 lata
-
Przez W0jcik
Witam chciał bym wiedzieć na jakich obrotach silnik będzie miał najmniejsze spalanie w orce i nie tylko w traktorze Case Jx 95 z silnikiem o mocy 97km.
-
Przez Ranczer007
Witam. Jesten nowy na forum. Zakładam nowy temat ponieważ nie mogłem znaleźć podobnego. Interesują mnie opinie użytkowników ciągnika rolniczego NH TD5.75. Zamówiłem go w ciemno i potrzebuje informacji na temat 3 cylindrowego silnika i ogólnego wykonania, bo podobno składany jest w Turcji.
Dziekuje i Pozdrawiam.
-
Przez tn155
Witam użytkowników,
mam pytanie do osób, które same posiadają, lub znają właścicieli ciągnika NH TD5010. Chodzi mi o połączenie tego modelu wraz z ładowaczem czołowym. Ktoś próbował? A jeśli tak to z jakim efektem?
Z tego co doczytałem na forach to są w tej serii problemy z żywotnością suchego sprzęgła i chciałbym się dowiedzieć jak to wygląda u Was lub u Waszych znajomych posiadających ten ciągnik wraz z turem?
A nawet jeśli ktoś posiada powyższy model, a nie ma zainstalowanego tura to prosiłbym, żeby się wypowiedział jak to jest z użytkowaniem ciągnika- czy są sprawy na które narzekacie, polecacie ten model czy raczej odradzacie?
Za wszystkie odpowiedzi bardzo dziękuję i pozdrawiam.
-
Przez Andrze330
Jakie opinie uwagi spostrzeżenia macie na temat tych ciągnikow ?dodaje ze silnik w nich to tylko 3.4 litra. Myślę nad zakupem.
-

Rekomendowane odpowiedzi
Obciążniki Zetor Proxima a Zetor 7211
Ursus & obciążniki