ISARIA TYP 6000 2,5m- tabela wysiewu
-
Podobna zawartość
-
Przez robert199411
Witam czy ktoś z kolegów posiada sterownik Medion 1+ przy siewniku. Potrzebuje zdjęcia wtyczki w sterowniku (7 kabli) gdyż została wyrwana i nie wiem jak podłączyć
-
Przez Audi213
Jak macie rozwiązany siew co drugą redlice zamkniętą w Solitairze 9. Pasuje mi zasiać soję co 2, ale zastanawiam się jak podejść do tematu, żeby zrobić to żeby miało ręce i nogi.
-
Przez Muciek
Orientuje się ktoś jak ustawić siewnik meprozet 17 lejków(taki jak konny) do siania łubinu, chodzi czy na wszystkie lejki siać czy co drugi?, jak ustawić wstępnie dźwignie regulacji wysiewu?, oczywiście będę robił próbę kręconą. i czy ta dźwignia zasuwki co na foto musi być otwarta całkowicie czy przymknięta?, do zboża była ustawiona na 1.
-
Przez yacenty
Podpowiedzcie proszę jak przełożyć z polskiego na nasze regulację głebokości wysiewu w Lemkenie Solitarze 9?
Można powiedzieć ze 1 na regulacji to 2cm głebokości?
Posiałem tak jak teraz czyli na 3 i nie mogłem znaleźć nasion i pszenica niemal 3 tygodnie próbowała wschodzić.
Siewnik ustawiony na 3 i miał w sobie groch, więc pewnie było siane na te 5-6cm.
Jeden z kolegów mi mówił ze rzepak sieje na 0.5 a pszenice na 1.
@Audi213 z koleji pokazywał ze ma tutaj ustawione na 5.
Jak zacząć? Pierwsze roboczo będą siane poplony (profesjonalne poplony, nie żaden groch z jęczmieniem), więc chciałbym zasiać porządnie
-
Przez Konrad_Jestem
Potrzebna pomoc z siewnikiem Nodet, nie trzyma normy wysiewu, na ziemi widać jak z każdym metrem sieje inna ilość ziarna, nie da zamknąć się całkiem rączki z podziałką, ziarno kotłuje się na rolkach.
Ma ktoś jakieś książki jak poskładać te rolki wysiewajace?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Tabela wysiewu nawozu amazone zax 800 perfect
Czytaj dalej »
Steyr 4125 Profi + Agro-lift Dynamic Pro 2,5m