-
Podobna zawartość
-
Przez LukaPro
Witam, znalazlem w ogloszeniu taka praske. czy ktos moglby cos o niej powiedziec, a moze zna ktos tego kto sprzedaje, warto sie pointeresowac? z gory dziekuje
http://olx.pl/oferta/prasa-john-deere-592-nie-540-545-550-570-582-590-welger-claas-CID757-ID6rEzZ.html#58e4afd1d7
-
Przez mateo105
witam wszystkich mam zamiar kupic prase taka jak w opisie i mam pytanie czy ten wlasnie model prasy posiada zamki na komorze bo boje sie ze baz zamkow wlasnie bedzie otwierala sie klapa.
-
Przez Cypis320
Problem z pompką podnośnika słabo podnosi a gdy olej się rozgrzeje to na wolnych obrotach opuszcza pompa czy rozdzielacz?
-
Przez Batiksorpl
Witam, jestem nowym posiadaczem prasy john deere 572 i prosiłbym aby ktoś kto miał podobny problem lub wie o co chodzi sie wypowiedział. Mianowicie prasa podczas automatycznego owijania siatką( przy ustawionych niezależnie czy 2.5 obrotów czy nawet 5) owija tylko przez ok 2-3s co nawet nie daje pełnego owinięcia tylko kawałek. Podczas tego procesu wyskakuje stop i ikonka alarmu owijania siatką. Ponadto wyskakują błędy e401/e402. Zmuszony zrobić kawałek owijałem manualnie( wysuwaniem i cofaniem ). Jeżeli chodzi o automatyczne owijanie sznurkiem to raczej ono działa ponieważ tylko sprawdzałem na sucho i trwa ok 10-15 s czyli tyle ile powinno przy tych ustawieniach. Co może byc nie tak? Nie nie wyskakuje ikonka akumulatora.
-
Przez domel27
mam prase john deere 592 owijenie sznurkiem. bede nia pracowal drugi sezon teraz. w zeszlym roku przy owijeniu sznurkiem mialem taki problem ze sznurek nie rowno mi owiajla po calej szerokosci beli a mianowicie na bokach lewa i prawa strona bylo duzo sznurka i ok bo mozna to 0sterowac z komputera pracy a problem jest taki ze przez srodek idzie bardzo malo sznurka i nie rownomiernie przez cala bele ladnie prosto tylko po skosie w odleglosci sznurek od sznurka ok 20cm i nie wyglada to najlepiej i gdzym nie ustawil owijania bokow na wiecej to pewnia bylby problem z transportem beli . moje pytanie czy jest jakas opcja na prasie zeby to ustawic zeby sznurek szedl ro nwo po caej szerokosci w mniej wiecej rownych odstepach? pozdrawiam
-

Rekomendowane odpowiedzi
Niezgodne ciśnienie
Hardi Navigator 3000 24m