Zestaw hydrauliczny dla siewnika
-
Podobna zawartość
-
Przez kajperos
Warte swojej ceny? pomaga coś? https://www.zenox.pl/product/Zestaw-wspomagania-układu-kierowniczego/689OKT255
-
Przez mrlighter99
Witam,
Mam pytanie jakie traktory (oprócz fenda )posiadają osobny zbiornik na olej hydrauliczny. Ponieważ posiadam ursusa i chce kupić ciągnik. Pozdrawiam.
Proszę o przykłady
-
Przez rafa5
Witam, mam problem w MF 520. A mianowicie w tamte żniwa na koniec zaczął grzać mi się olej hydrauliczny(gotować). Zimą wymieniłem olej hydrauliczny i filtr oleju i nic to nie pomogło. Po ok. pół godzinie koszenia olej w zbiorniku zaczyna się gotować, hydraulika przestaje działać (nie podnosi heder) no i jest problem. Może ktoś coś podpowie w temacie, pozdrawiam
-
Przez silos
Witam
W trakcie siewu wciągnęło worek i urwało się koło zębate wałka mieszalnika napędzane kołem podwójnym (18 zębów). Koło zębate jest osadzone na pręcie fi13mm. Koło zębate oczywiście spadło i nie znalazłem go na polu. Czy ktoś wie może jakie są parametry tego koła (średnice, ilość zębów, itd.). Może ktoś ma takie koło z woj. śląskiego (Kłobuck, Częstochowa) ze złomowego siewnika konnego z danych czasów ?
Dziękuję za wszelką odpowiedź.
M.K.
-
Przez jprzemko
Witam, Posiadam nowego poznaniaka na talerzu i kółku kopiujacym(420 l). Planuję do niego dokupić agregat uprawowo siewny taki jak w linku: https://m.olx.pl/oferta/agregat-uprawowo-siewny-lekki-agro-system-CID757-IDv6qcA.html/#position=9&page=1
Producent powiedział że agregat waży około 700 kg.
Czy Proxima 8441 z podwójnie wzmocnionym podnośnikiem i turem na przodzie da sobie radę???
Jakie opinie o producencie Agro System?
-
Rekomendowane odpowiedzi
Weller RP 520 elink brak sterowania zgniotem
Czytaj dalej »
Kuhn Hr303 i Accord DA-S