-
Podobna zawartość
-
Przez wojt
piszcie wszystko na jego temat,wady i zalety,jak sobie radzi w polu,jego spalanie(chodzi mi tez o porównanie spalania z c330)
jak jest z częsciami,czy są ogólnie dostępne,piszcie jak coś wiecie o tym ciągniku,chodzi mi tez o ogólne porównanie z 330.
-
Przez c330ursus
Fajnie się pracuje maszyną która fajnie wygląda. Dlatego zakładam ten temat bo chyba każdy coś zmienił w swojej C-330. Choćby najgłupszy szczegół ale ciągnik już lepiej wygląda piszcie nawet takie szczegóły (oczywiście coś większego niż śrubka czy podkładka <_< )
Ja zaczne:
Radio
Kontrolka hamulca
tapicerka na syficie
Nie wiecie jak umyć opon żeby były umyte ja na tym zdjęciu (link poniżej)
http://www.agrofoto.pl/forum/gallery-image40045.html
przynajmniej te z tyłu bo zwykłą wodą pod ciśnieniem i płynem do naczyń sie nie da <_<
-
Przez andrzej2110
Witam
Mam problem z 3512. Gdy chce go odpalić z komina leci czarny dym a silnik nie chce załapać. na hol zapala. Co zrobić żeby palił z rozrusznika?? Dodam ze wtryski ma wymienione i zawory były regulowane.
-
Przez krystiano35
Witam.Mam ciągnik ursus 3512 od pewnego czasu zaczą dymić dużo więcej wtryskiwacze ustawłem na 190 bar tak jak zaleca instrukcja,luz zaworowy ustawiłem 0,3 też zgodnie z instrukcją i ciągnik dalej dużo kopci wydaje mi się że przestawiła się pompa wtryskowa chciałbym zmniejszyć mu dawkę paliwa ale dokładnie niewiem gdzie i o ile tą dawkę paliwa zmniejszyć. Pomóżcie Prosze
Ortografia. @quercus
-
Rekomendowane odpowiedzi
Problem ze zgrzytaniem skrzyni biegów i regulacja sprzęgła - Ursus ...
Czytaj dalej »
Ursus C-4011